Vizart

U tijeku su prijave na 5. Foto dane mladih

Foto: Ziher.hr/press
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: Ziher.hr/press
Foto: Ziher.hr/press

U tijeku su prijave na 5. Foto dane mladih, koji se ove godine odvijaju u Karlovcu od 7. do 10. svibnja. Svi zaljubljenici u fotografiju, od 16 do 21 godine, mogu se prijaviti. Prijave su otvorene do 10.3., a sve što je potrebno je ispuniti online prijavnicu na www.fotodanimladih.com.hr, i priložiti svojih nekoliko najboljih fotografija.

Udruga za medijsko stvaralaštvo i kulturne aktivnosti „Izvan fokusa“ organizira jubilarno peto izadnje Foto dana mladih, a ove godine domaćin je grad Karlovac. Pedeset mladih fotografa iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Kosova i Crne Gore natjecat će se za titulu najboljeg, u kategorijama turističke, reklamne i umjetničke fotografije. Pobjednik osvaja novi Canon aparat, a najbolje fotografije otkupit će Turistička zajednica grada Karlovca.

Sastavni dio projekta su izložbe fotografija diljem Hrvatske, radionice, predavanja te atraktivni i glazbeni sadržaji u festivalskom dijelu programa. Drugim natječajem bit će odabrana i 25 modela koji će sudjelovati u programu s fotografima. Foto dani mladih projekt je koji se zalaže za umjetnost fotografije koja će promovirati turističke potencijale i ljepote Hrvatske te za informiranje mladih fotografa, njihovu edukaciju i pripremu za budući posao.

Be social

Komentari