Film

Video: The World’s End trailer – Opijanje po britanskim pubovima i borba protiv vanzemaljaca

Foto: facebook.com
Vrijeme čitanja: < 1 minuta
Foto: facebook.com
Foto: facebook.com

Kad su u pitanju crnohumorne serije, Britancima nema premca. Zato izvadite svoje kalendare i zabilježite datum 19. srpnja kada u naša kina dolazi urnebesna komedija The World’s End.

U pitanju je djelo redatelja Edgara Wrighta koji se još jednom udružio sa Simonom Peggom i Nickom Frostom na trećem zajedničkom projektu nakon uspješnica Shaun of the Dead (2004) i Hot Fuzz (2007). Simona Pegga ste dosad mogli zapaziti u Mission Impossible i Star Treku, a Nick Frost se istaknuo ulogama u The Boat that Rocked i The Adventures of Tintin, a u blockbusteru Snowhite and the Huntsman je utjelovio patuljka Niona. U film glumi i Martin Freeman, najpoznatiji po ulogama u The Hitchhiker’s Guide to the Galaxy, Sherlock i Hobbit.

Film govori o petorici prijatelja koje Gary King (Simon Pegg) nagovori se još jednom upuste u alkoholni maraton obilaženja dvanaest pubova u rodnom gradu koji nisu uspjeli izvršiti do kraja prije dvadeset godina. Razumljivo, kako su godine odmakle, većina ih se pretvorila u uzorne građane s poslovima i obiteljima, no Gary nikako ne može preboljeti neispunjeni zadatak iz mladosti. Pridruživši mu se njegovoj misiji, petorica otkriva da večer opijanja neće biti samo puka zabava natopljena pivom već borba protiv vanzemaljaca koji ih žele ubiti skupa s cijelim planetom.

Edgar Wright je opisao film kao socijalno angažiranu znanstvenu fantastiku, a vi procijenite je li uistinu tako.

Be social

Komentari