Istaknuto
15.07.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ove srijede donosi sedam domaćih i regionalnih kandidata za singl tjedna te neke nove i stare strane preporuke za slušanje.

09.07.2020.

Vrijeme čitanja: 5 minute Kakav je ovo bezobrazni priljev vanserijski dobre glazbe unutar mjesec dana? Travanj je prošao već znamo kako, ali glazba koja je izašla unutar tih mjesec dana je statistički na samom kraju Gaussa.

Glazba

White on White na Impulse Festivalu

04.08.2018. Ziher.hrFoto: press Distune Promotion
Vrijeme čitanja: 2 minute

White on White je kantautorska priča i slika. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.

U proteklih je pola godina taj debitantski materijal predstavljen s dva singla – Mirage i This War – kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi 19. listopada 2018. na Botelu Marina, kao dio programa petog izdanja Impulse Festivala.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći: “Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.” Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažime u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojoj White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.

Foto: press Distune Promotion

Ulaznice

Broj ulaznica ograničen je na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u Botel Marina. Prodajna mjesta: Sustav Entrio i Dallas Music Shop Rijeka.

Festivalske ulaznice

Uz koncertne, u prodaji je i ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a mogu se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175 kuna (11. lipnja – 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna – 30. rujna).

Impulse je klupski butique festival koji spaja više riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.

(Visited 89 times, 1 visits today)

Komentari