Glazba

White on White na Impulse Festivalu

Foto: press Distune Promotion
Vrijeme čitanja: 2 minute

White on White je kantautorska priča i slika. White on White je i pseudonim iza kojeg se udobno sakrio Riječanin Marko Rogić, u glazbi debitant, ali s glazbom, opet, cijeli život.

U proteklih je pola godina taj debitantski materijal predstavljen s dva singla – Mirage i This War – kao najava albuma prvijenca naziva “Out of nowhere” u nakladi Dallas Recordsa, čije će se cjelovečernje predstavljanje u punokrvnom, bendovskom formatu dogoditi 19. listopada 2018. na Botelu Marina, kao dio programa petog izdanja Impulse Festivala.

Za materijal će Marko Rogić jednostavno reći: “Kada bih u dahu morao izvaliti o čemu je tu zapravo riječ, sveo bih stvar na tezu da je svijet koji znamo sazdan upravo i samo od naših iskustava. Tuđa slušaš i prečuješ, svoja osjećaš i, uglavnom, ne primjećuješ. Sve dok te ne pogode grimasom boli.” Žetva takvih iskustava slada i gorčine, sažime u priču glazbenim ključem, suština je albuma kojoj White on White ispire svoju savjest i upire na više ili manje sretne točke svojega života.

Foto: press Distune Promotion

Ulaznice

Broj ulaznica ograničen je na stotinu zbog atmosfere i kapaciteta prostora botela. Cijena ulaznice iznosi 30 kuna u pretprodaji i 50 kuna na ulazu u Botel Marina. Prodajna mjesta: Sustav Entrio i Dallas Music Shop Rijeka.

Festivalske ulaznice

Uz koncertne, u prodaji je i ograničen broj festivalskih ulaznica koji vas vodi na sve koncerte i popratne događaje 5. izdanja festivala, a mogu se nabaviti u sustavu Entrio po cijeni od 175 kuna (11. lipnja – 9. rujna) i 200 kuna (10. rujna – 30. rujna).

Impulse je klupski butique festival koji spaja više riječkih gradskih lokacija s misijom promocije urbane kulture: glazba će pet tjedana biti posvuda u organizaciji Distune Promotiona i Studentskog kulturnog centra (SKC) Sveučilišta u Rijeci.

Be social

Komentari