4. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Ove godine Advent na Ziheru donosi nagrade, ali i zanimljive priče i preporuke.

novo u kinu
3. prosinca 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute Svjedočite povratku u renesansu s Beyoncé, zaplivajte s Aquamanom, doživite horor Crnog petka kakav ni zaposlenici u trgovinama nisu mogli zamisliti, poslušajte tišinu Tihe noći u izvedbi Johna Wooa, zasladite se čokoladnim majstorijama Willyja Wonke i, ukratko, proslavite blagdane uz filmove u prosincu.

Glazba

Women of Croatia na Spotifyu!

Foto: Aklea Neon by Mislav Mesek
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Spotify je stigao u Hrvatsku, a mi smo se odlučili na avanturu. Kreirali smo račun na platformi koji predstavlja imaginarnu osobu – Ziher Glazbenu.

Ziher Glazbena brani sve boje i tonove glazbene redakcije. Da je stvarna osoba, ukus bi joj varirao od klasike, preko death metala do šarenog i bezbrižnog popa. Ziher Glazbena će svakog prvog vikenda u mjesecu čitateljima predstavljati jednu playlistu. Led probija s raznolikom i bogatom playlistom ženskih vokalnih izvedbi koje će vam uljepšati svakodnevicu.

Prvu playlistu je sastavljala naša urednica Helena Kezerić kombinirajući pjesme hrvatskih kantautorica, izvođačica, vokalistica bendova i glazbenih suradnji u kojima je ženski vokal upotpunio glazbu. Lista će se ažurirati na tjednoj bazi i ostat će vjerna temi, a novu playlistu očekujte za mjesec dana.

Skoro šest sati pjesama na koje ste možda već zaboravili, onih koje vam se već godinama vrte u playeru i onih koje ćete tek zavoljeti čeka vas na Spotifyu.

Be social

Komentari