Istaknuto
23.09.2020.

Vrijeme čitanja: 3 minute Uz strane preporuke za slušanje, Nova glazba i ovog tjedna donosi devet novih domaćih i regionalnih glazbenih noviteta u borbi za singl tjedna.

14.09.2020.

Vrijeme čitanja: 7 minute Koliko vam je dobar bio godišnji na skali od 1 do 'Ziherung od svibnja izlazi u rujnu'?

Glazba

Women of Croatia na Spotifyu!

02.08.2020. Glazbena redakcijaFoto: Aklea Neon by Mislav Mesek
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Spotify je stigao u Hrvatsku, a mi smo se odlučili na avanturu. Kreirali smo račun na platformi koji predstavlja imaginarnu osobu – Ziher Glazbenu.

Ziher Glazbena brani sve boje i tonove glazbene redakcije. Da je stvarna osoba, ukus bi joj varirao od klasike, preko death metala do šarenog i bezbrižnog popa. Ziher Glazbena će svakog prvog vikenda u mjesecu čitateljima predstavljati jednu playlistu. Led probija s raznolikom i bogatom playlistom ženskih vokalnih izvedbi koje će vam uljepšati svakodnevicu.

Prvu playlistu je sastavljala naša urednica Helena Kezerić kombinirajući pjesme hrvatskih kantautorica, izvođačica, vokalistica bendova i glazbenih suradnji u kojima je ženski vokal upotpunio glazbu. Lista će se ažurirati na tjednoj bazi i ostat će vjerna temi, a novu playlistu očekujte za mjesec dana.

Skoro šest sati pjesama na koje ste možda već zaboravili, onih koje vam se već godinama vrte u playeru i onih koje ćete tek zavoljeti čeka vas na Spotifyu.

(Visited 328 times, 2 visits today)

Komentari