Istaknuto
08.05.2021.

Vrijeme čitanja: 2 minute Godina se nastavlja lijepo glazbeno oblikovati. Travanj je bio emotivan, raznolik, bogat i zabavan, a nova Mjesečna doza popa eliminirat će mogući FOMO osjećaj.

06.05.2021.

Vrijeme čitanja: 4 minute Inače sam etiketi višemanjezauvijek zamjerao reciklažu, ali čini se da ipak imaju još kojeg asa u rukavu.

Glazba

Women of Croatia na Spotifyu!

02.08.2020. Glazbena redakcijaFoto: Aklea Neon by Mislav Mesek
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Spotify je stigao u Hrvatsku, a mi smo se odlučili na avanturu. Kreirali smo račun na platformi koji predstavlja imaginarnu osobu – Ziher Glazbenu.

Ziher Glazbena brani sve boje i tonove glazbene redakcije. Da je stvarna osoba, ukus bi joj varirao od klasike, preko death metala do šarenog i bezbrižnog popa. Ziher Glazbena će svakog prvog vikenda u mjesecu čitateljima predstavljati jednu playlistu. Led probija s raznolikom i bogatom playlistom ženskih vokalnih izvedbi koje će vam uljepšati svakodnevicu.

Prvu playlistu je sastavljala naša urednica Helena Kezerić kombinirajući pjesme hrvatskih kantautorica, izvođačica, vokalistica bendova i glazbenih suradnji u kojima je ženski vokal upotpunio glazbu. Lista će se ažurirati na tjednoj bazi i ostat će vjerna temi, a novu playlistu očekujte za mjesec dana.

Skoro šest sati pjesama na koje ste možda već zaboravili, onih koje vam se već godinama vrte u playeru i onih koje ćete tek zavoljeti čeka vas na Spotifyu.

(Visited 382 times, 1 visits today)

Komentari