Glazba

Ziher playlista: Svaki dan je Valentinovo

valentinovo
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Na sve smo mislili. Dok je filmska redakcija mozgala oko toga što biste povodom Valentinova s najdražom osobom mogli gledati, glazbenjaci su se pobrinuli za to što biste mogli slušati. Ovogodišnja Valentinovo playlista skupila je poznate strane ljubavne klasike, pop hitove i pokoju manje znanu ljubavnu himnu, a sve zbog vas dragi čitatelji.

Znamo da je cijela ta pompa oko Valentinova usiljena i kako je riječ o samo još jednom marketinškom triku, ali nakon teške prošle godine tražimo izliku za ljubav, lijepe emocije i dobre stvari koje će unijeti vesele boje u tuđe živote, ali i naše.

Glazbena redakcija nam vrvi šarolikim preferencijama u slušanju, ali lako se dogovaramo oko najpoznatijih ljubavnih pjesama. U ovotjednoj playlisti nismo nizali hit za hitom, više smo se vodili za osobnim favoritima pritom misleći na starije i mlađe. Tako su se na istoj playlisti našli Frank Sinatra, Dinah Washington, Etta James, Aretha Franklin, ali i Taylor Swift, Harry Styles, Sabrina Claudio i Rihanna. Nismo zaboravili Whitesnake, Extreme, Foreigner, Muse, ni Roxy Music, ali najbolje da poslušate samo što smo vam pripremili.

Naša glazbena redakcija raznježila se i raspištoljila najdražim ljubavnim pjesmama koje smo skupili u jednu podulju YouTube playlistu, uz jednu snažnu poruku. Volite se  svaki dan, poštujte se, slušajte se, čuvajte se i pazite jedni na druge – neka vam je svaki dan Valentinovo.

Be social

Komentari