nova glazba
4. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba slušajte najzanimljivije aktualne singlove i glasanjem odaberite svog favorita na domaćem glazbenom terenu.

novo u kinu
1. veljače 2023.

Vrijeme čitanja: 4 minute Kako bismo vam olakšali izbor, pripremili smo kratki pregled što je novih naslova u kinu u friško načetom mjesecu.

Glazba

Ziher playlista: Uberi prve ljetne zrake sunca

Vrijeme čitanja: < 1 minute

Pišući ovaj uvod, pomalo sam razbijala glavu tražeći riječi kako da savršeno opišem ovotjednu playlistu i njeno značenje. Ispričat ću vam kratko kako sam spontano došla na ideju podijeliti s vama pjesme koje me prate kroz predivne zalaske sunca u Rijeci.

Naime, ja jako volim šetati, pogotovo u vrijeme ljetnih predvečerja. Ima nešto posebno u tome kad se šećete uz more, hladi vas povjetarac koji miriše na sol i, kao šlag na tortu, krene divan zalazak sunca. E, to su meni najdraži dijelovi svakog ljeta, te šetnje i ti zalasci. I naravno, često bih okinula i više nego tisuću fotografija, na kraju je moja galerija na mobitelu nalikovala mnogim impresionističkim slikama.

Često bih se za vrijeme tih dugih šetnji zaželjela neke pjesme koja bi mi se uklopila u taj divan, opuštajući trenutak. Pomislila sam da ti trenuci zaslužuju svoju playlistu – trenuci kada ne se ne bih utapala u svakakvim bedastoćama i do-to listama.

Mala po malo sam uočila koje su se pjesme konstantno vrtjele na mom mobitelu te neumorno svirale u mojoj glavi. Tako je nastala ova kratka playlista, puna pozitivnih i umirujućih vibri, koja mi se čini savršena za duge šetnje, ležanje pod suncem ili jednostavno dijeljenje lijepih uspomena s prijateljima i voljenima u nadolazećem ljetu.

Ovog petka slušate Alinu Baraz, Cleo Sol, Solange, Blood Orange, Jorju Smith i još par drugih imena, neću vam odam otkriti sve. Nadam se da ćete i vi u ovotjednoj playlisti uživati u jednakoj mjeri u kojoj sam i ja uživala stvarajući je.

(Visited 232 times, 1 visits today)
Be social

Komentari