Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

38. Ri Rock festival donosi tri dana rocka u riječki Palach

07.12.2016. Ziher.hrFoto: facebook.com/udrugarirock
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Jedan od najdugovječnijih demo festivala, Ri Rock Festival, otvorit će svoja vrata po 38. put u kultnom riječkom klubu Palach. Kroz tri dana festival donosi mnoštvo glazbe, druženje generacija, zanimljive suradnje, izložbu, natjecateljski program uz bogate nagrade te nastupe poznatih gostujućih bendova Cold Snap, Monox, Mašinko i The SHAIONES.

Prvi dan festivala, 8. prosinca, rezerviran je za „Dan riječkog rocka“, koncert LP ROCK, udruge riječkih rockera 60-ih. Drugi dan festivala, 9. prosinca, nastupit će The SHAIONES i Mašinko te pet natjecateljskih bendova, a 10. prosinca Monox i Cold Snap te preostalih pet natjecateljskih bendova. Osim glazbenog programa, festival će u petak i subotu (09 i 10.12.) ugostiti izložbu “Koncertna fotografija” autora Darka Rajića, aktivnog pripadnika pulske alternativne i metal scene.

Ulaznice za ovogodišnji Ri Rock Festival mogu se nabaviti u predprodaji na Ri Rock Štandu koji se nalazi na riječkom Korzu od 1. do 9. prosinca. Cijena ulaznice za drugi i treći dan festivala iznositi će 25 kn u pretprodaji te 35 kn na dan festivala. Cijena za festivalsku kartu iznositi će 40 kn u pretprodaji te 50 kn na dan festivala. U ponudi će se naći i dobro poznati Ri Rock Paket koji stoji 99 kn, a sadrži Ri Rock majicu, plakat te ulaznicu za drugi i treći dan. Ri Rock Festival ne podržavaju Ministarstvo kulture, Grad Rijeka, HDS ZAMP, Hrvatska Glazbena Unija i Turistička zajednica grada Rijeke.

Na štandu Udruge Ri Rock na Jadranskom trgu prikupljaju se i donacije za dvije obitelji iz Kostrene čija djeca boluju od cerebralne paralize. Ri Rock će i dio sredstava zarađenih od prodaje karata donirati za navedenu akciju. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju i podrže ovu hvalevrijednu akciju.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Komentari