Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

38. Ri Rock festival donosi tri dana rocka u riječki Palach

07.12.2016. Ziher.hrFoto: facebook.com/udrugarirock

Jedan od najdugovječnijih demo festivala, Ri Rock Festival, otvorit će svoja vrata po 38. put u kultnom riječkom klubu Palach. Kroz tri dana festival donosi mnoštvo glazbe, druženje generacija, zanimljive suradnje, izložbu, natjecateljski program uz bogate nagrade te nastupe poznatih gostujućih bendova Cold Snap, Monox, Mašinko i The SHAIONES.

Prvi dan festivala, 8. prosinca, rezerviran je za „Dan riječkog rocka“, koncert LP ROCK, udruge riječkih rockera 60-ih. Drugi dan festivala, 9. prosinca, nastupit će The SHAIONES i Mašinko te pet natjecateljskih bendova, a 10. prosinca Monox i Cold Snap te preostalih pet natjecateljskih bendova. Osim glazbenog programa, festival će u petak i subotu (09 i 10.12.) ugostiti izložbu “Koncertna fotografija” autora Darka Rajića, aktivnog pripadnika pulske alternativne i metal scene.

Ulaznice za ovogodišnji Ri Rock Festival mogu se nabaviti u predprodaji na Ri Rock Štandu koji se nalazi na riječkom Korzu od 1. do 9. prosinca. Cijena ulaznice za drugi i treći dan festivala iznositi će 25 kn u pretprodaji te 35 kn na dan festivala. Cijena za festivalsku kartu iznositi će 40 kn u pretprodaji te 50 kn na dan festivala. U ponudi će se naći i dobro poznati Ri Rock Paket koji stoji 99 kn, a sadrži Ri Rock majicu, plakat te ulaznicu za drugi i treći dan. Ri Rock Festival ne podržavaju Ministarstvo kulture, Grad Rijeka, HDS ZAMP, Hrvatska Glazbena Unija i Turistička zajednica grada Rijeke.

Na štandu Udruge Ri Rock na Jadranskom trgu prikupljaju se i donacije za dvije obitelji iz Kostrene čija djeca boluju od cerebralne paralize. Ri Rock će i dio sredstava zarađenih od prodaje karata donirati za navedenu akciju. Molimo sve koji su u mogućnosti da doniraju i podrže ovu hvalevrijednu akciju.

(Visited 118 times, 1 visits today)

Komentari