Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Angry Cows izbacili video za pjesmu ‘Mean Drunk’

28.02.2015. Helena Kezerić
Foto: facebook.com/Angry-Cows

Foto: facebook.com/Angry-Cows

Koprivnički garažni punk rockeri Angry Cows snimili su video spot za pjesmu Mean Drunk, skinutu sa EP-a „Hairy And Scary“. EP je objavljen kao samoizdanje početkom godine, a sadrži pet izvrsnih himni farmerskom životu. Sam „Hairy And Scary“ se čekao kao sunce nakon duge i hladne zime, pa i ovakva vijest neizmjerno veseli. Video spot je snimljen u prostoru MMC Kugla, a u cijelosti je djelo ruku bivšeg basista Angry Cowsa Željka Božina. U dvije minute pijanog glazbenog zadovoljstva, koje ćete radosno iznova ponavljati do iznemoglosti, dečki su uspjeli izmamiti osmjehe i pokazati kako praše ljute krave. Mi im želimo što prije neku svirku u Zagrebu.

(Visited 78 times, 1 visits today)

Komentari