Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Angry Cows izbacili video za pjesmu ‘Mean Drunk’

28.02.2015. Helena Kezerić
Foto: facebook.com/Angry-Cows

Foto: facebook.com/Angry-Cows

Koprivnički garažni punk rockeri Angry Cows snimili su video spot za pjesmu Mean Drunk, skinutu sa EP-a „Hairy And Scary“. EP je objavljen kao samoizdanje početkom godine, a sadrži pet izvrsnih himni farmerskom životu. Sam „Hairy And Scary“ se čekao kao sunce nakon duge i hladne zime, pa i ovakva vijest neizmjerno veseli. Video spot je snimljen u prostoru MMC Kugla, a u cijelosti je djelo ruku bivšeg basista Angry Cowsa Željka Božina. U dvije minute pijanog glazbenog zadovoljstva, koje ćete radosno iznova ponavljati do iznemoglosti, dečki su uspjeli izmamiti osmjehe i pokazati kako praše ljute krave. Mi im želimo što prije neku svirku u Zagrebu.

(Visited 91 times, 1 visits today)

Komentari