Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Angry Cows izbacili video za pjesmu ‘Mean Drunk’

28.02.2015. Helena KezerićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com/Angry-Cows

Foto: facebook.com/Angry-Cows

Koprivnički garažni punk rockeri Angry Cows snimili su video spot za pjesmu Mean Drunk, skinutu sa EP-a „Hairy And Scary“. EP je objavljen kao samoizdanje početkom godine, a sadrži pet izvrsnih himni farmerskom životu. Sam „Hairy And Scary“ se čekao kao sunce nakon duge i hladne zime, pa i ovakva vijest neizmjerno veseli. Video spot je snimljen u prostoru MMC Kugla, a u cijelosti je djelo ruku bivšeg basista Angry Cowsa Željka Božina. U dvije minute pijanog glazbenog zadovoljstva, koje ćete radosno iznova ponavljati do iznemoglosti, dečki su uspjeli izmamiti osmjehe i pokazati kako praše ljute krave. Mi im želimo što prije neku svirku u Zagrebu.

(Visited 101 times, 1 visits today)

Komentari