Istaknuto
01.12.2016.

Cijela naša povijest satkana je na slučajnosti i poticajima vremena u kojem smo se našli. Bez ikakvog problema mogu zamisliti situaciju u kojem nas je umjesto rock manije prije 40 ili 30 godina pokosila neka druga „zarazna bolest“.

28.11.2016.

Izložba se dokazala kao kompleksan narativ jer je od izrazite kulturne važnosti za povijest kazališta, glazbe, kostimografije i baleta. Otvorenjem ove izložbe MUO se ucrtao na umjetničku kartu svijeta kao prvak u cjelokupnoj prezentaciji Orašara, remek-djela klasičnog baleta.

Glazba

Arcade Fire headlineri 12. INmusic festivala

10.11.2016. Ziher.hrFoto: facebook.com/INmusic.festival

Na konferenciji za medije INmusic festival najavio je prvog headlinera 12. Izdanja festivala, jedan od najcjenjenijih glazbenih sastava današnjice, energični, topli, inovativni, nepredvidljivi – Arcade Fire! Nakon potvrde ekskluzivnog britanskog festivalskog nastupa za 2017. godinu na kultnom Isle of Wight festivalu, Arcade Fire potvrdili su i nastup na INmusic festivalu #12 koji će posjetiteljima donijeti jedno od prvih europskih predstavljanja željno iščekivanog petog studijskog albuma.

Kanadsku indie rock šestorku povezali su unikatni talenti iz kojih proizlazi osebujan zvuk, sinergija tekstova pjesama i glazbe te eksperimentiranje s vrlo širokim spektrom glazbenih instrumenta čiji konačni rezultat je katarzična, romantična, ali i melankolična glazba. U prilog kvaliteti i jedinstvenosti zvuka Arcade Fire najbolje govori činjenica da je njihov najpoznatiji fan i veliki zagovornik bio David Bowie koji je s bendom surađivao na albumu „Reflektor“. Nakon premijernog nastupa pred hrvatskom publikom na INmusic festivalu 2011. godine, Arcade Fire se vraća pred hrvatske fanove u lipnju 2017.

Dvanaesto izdanje INmusic festivala održat će se od 19. do 21. lipnja 2017. godine na posjetiteljima dobro poznatoj lokaciji, Otoku hrvatske mladeži zagrebačkog jezera Jarun. Blagdanski paketi u prodaji su od 10. studenog do 31. prosinca 2016. godine ili do isteka zaliha. Količina blagdanskih paketa je ograničena. INmusic blagdanske pakete po cijeni od 369 kuna (+ troškovi dostave) moguće je kupiti putem službenog INmusic webshopa ili u Dirty Old Shopu u Zagrebu. Ulaznice za INmusic festival #12 također su dostupne putem službenog webshopa festivala po cijeni od 299 kuna (+ troškovi transakcije) za trodnevnu festivalsku ulaznicu i 200 kuna (+ troškovi transakcije) za sedmodnevnu kampersku ulaznicu.

Na konferenciji za medije voditeljica korporativnih komunikacija Zagrebačke pivovare Tina Puhalo Grladinović izrazila je zadovoljstvo radi nastavka suradnje s INmusic festivalom: “Ponosni smo što je Ožujsko pivo već petu godinu za redom partner i službeno pivo INmusic festivala. Izuzetno nas veseli što kroz našu podršku pomažemo INmusic festival da svake godine postaje sve bolji.“ INmusic festival nastavlja suradnju i s OTP bankom, što je ispred korporativnih komunikacija OTP banke potvrdila i Danijela Omelić: “Već četiri godine ponosni smo sponzor INmusic festivala i partner koji osigurava bezgotovinsko i beskontaktno plaćanje, na što su se posjetitelji navikli i što znaju cijeniti kao ponudu festivala koja im omogućava više uživanja u glazbi i popratnim sadržajima, a manje stajanja u redovima.”

INmusic festival, Ožujsko pivo i OTP banka pobrinuli da INmusic blagdanski paket bude pun ugodnih iznenađenja – Ožujsko pivo poklanja dvije limenke Žuje, OTP banka osigurava vaučer u iznosu od 100 kuna za izradu ili nadopunu MasterCard® beskontaktne prepaid kartice OTP banke, a INmusic festival u paket dodaje festivalsku majicu s originalnim dizajnom i najpovoljniju trodnevnu festivalsku ulaznicu za dvanaesto izdanje omiljenog festivala.

Komentari