Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Benefit za Pravu šapu u KSET-u

02.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovoga utorka, 4. lipnja u KSETu, imamo priliku prisustvovati humanitarnom koncertu u ogranizaciji skupine volontera „Prava šapa“ čiji je cilj prikupiti sredstva za skrb napuštenih mačaka, te promovirati sterilizaciju, kastraciju mačaka i njihovo udomljavanje. Deathunt Collectiva je zadužena za glazbenu postavu koja se sastoji od žestokih hardcore/screamo/sludge bendova „Umor“, „Iamdisease“, „Tomorrow we hunt“ i „Lack of soul“.
Osim koncerta održat će se predavanje o Pravoj šapi i bit će postavljeni štandovi s info materijalom,te „Food Not Bombs“ štand gdje ćete moći kupiti povoljnu vegansku/vegetarijansku hranu.
Sav prihod od koncerta i hrane ide Pravoj šapi!
Podržimo volontere i mace!
Više info na:
https://www.facebook.com/events/424789744283360/
https://www.facebook.com/pravasapa

(Visited 38 times, 1 visits today)

Komentari