Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Benefit za Pravu šapu u KSET-u

02.06.2013. Damir Martinović
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovoga utorka, 4. lipnja u KSETu, imamo priliku prisustvovati humanitarnom koncertu u ogranizaciji skupine volontera „Prava šapa“ čiji je cilj prikupiti sredstva za skrb napuštenih mačaka, te promovirati sterilizaciju, kastraciju mačaka i njihovo udomljavanje. Deathunt Collectiva je zadužena za glazbenu postavu koja se sastoji od žestokih hardcore/screamo/sludge bendova „Umor“, „Iamdisease“, „Tomorrow we hunt“ i „Lack of soul“.
Osim koncerta održat će se predavanje o Pravoj šapi i bit će postavljeni štandovi s info materijalom,te „Food Not Bombs“ štand gdje ćete moći kupiti povoljnu vegansku/vegetarijansku hranu.
Sav prihod od koncerta i hrane ide Pravoj šapi!
Podržimo volontere i mace!
Više info na:
https://www.facebook.com/events/424789744283360/
https://www.facebook.com/pravasapa

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari