Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Benefit za Pravu šapu u KSET-u

02.06.2013. Damir MartinovićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook

Foto: Facebook

Ovoga utorka, 4. lipnja u KSETu, imamo priliku prisustvovati humanitarnom koncertu u ogranizaciji skupine volontera „Prava šapa“ čiji je cilj prikupiti sredstva za skrb napuštenih mačaka, te promovirati sterilizaciju, kastraciju mačaka i njihovo udomljavanje. Deathunt Collectiva je zadužena za glazbenu postavu koja se sastoji od žestokih hardcore/screamo/sludge bendova „Umor“, „Iamdisease“, „Tomorrow we hunt“ i „Lack of soul“.
Osim koncerta održat će se predavanje o Pravoj šapi i bit će postavljeni štandovi s info materijalom,te „Food Not Bombs“ štand gdje ćete moći kupiti povoljnu vegansku/vegetarijansku hranu.
Sav prihod od koncerta i hrane ide Pravoj šapi!
Podržimo volontere i mace!
Više info na:
https://www.facebook.com/events/424789744283360/
https://www.facebook.com/pravasapa

(Visited 43 times, 1 visits today)

Komentari