Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Berlinski Kadavar u Močvari promovira novi album “Rough Times”

29.10.2017. Ziher.hrfoto: facebook.com/KadavarOfficial/
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Popularni berlinski psihodelični rock bend Kadavar u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju svoj novi album “Rough Times” 30. listopada stat će i u zagrebačkoj Močvari . Već po izlasku istoimenog debi albuma iz 2012. moglo se naslutiti da se radi o odličnom djelu vješto vođenom rifovima koji katkad nalikuju i na doom, čime je Kadavar očarao sve poklonike hard rocka iz 70-ih poput Black Sabbatha ili Pentagrama.

Uz vlastiti topli vintage šarm koji je prožet psihodelijom poput ranih Hawkinda, može se reći da je ovaj trio pronašao magičnu formulu – formulu koja garantira visoku prodaju ploča i nastupe s bendovima kao što su Sleep, Saint Vitus, Pentagram te Electric Wizard. Na zagrebački koncert ne dolaze sami, već u pratnji bendova Death Alley i Mantar.

Novovalna nizozemska produkcija buke iznjedrila je Death Alley, bend koji izrasta na oštrim rubovima Motorheadovog rock’n’rolla, pogonjen MC5-ovim protopunkom te iskovan na temeljima zvuka Black Sabbatha. Death Alley zrači jedinstvenom sirovošću s dodatkom zvuka Blue Oyster Culta na steoridima.

Mantar je startao kao sludge mašina sa sjevera Njemačke –  razorno divljaštvo gitare i bubnja s doom prizvukom. Bend je nastao 2012., a dosad iza sebe imaju 3 albuma. Mladi su prvaci kultnog metal labela Nuclear Blast Records. Topla preporuka ljubiteljima Darkthronea, Motorheada i ranih Melvinsa.

Ulaznice su u prodaji u Dirty Old Shopu i preko sustava Entrio. Za karte u pretprodaji ćete izdvojiti 80 kuna dok će na dan koncerta biti 100 kuna.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari