Istaknuto
13.07.2017.

Osim što Šimek aktivno radi na novim materijalima, publiku će počastiti dvostrukim nastupom na Ferragosto JAM festivalu u Orahovici. Na Izštekanom stageu predstavlja se u solo izdanju, dok će sa svojim matičnim bendom She Loves Pablo nastupiti na glavnoj pozornici kao support metal divovima braći Cavalera, osnivačima čuvene Sepulture. Povodom tih nastupa i novog singla razgovarali s jednim od najboljih vokala hrvatske scene.

09.07.2017.

U skrivenim ambijentima diljem Lijepe naše i ovog nas ljeta čekaju najpoznatiji dramski naslovi, opere i baleti. Provjerite što sve nude Dubrovačke ljetne igre, Splitsko ljeto, Kazalište Ulysses, Riječke ljetne noći, Histrioni i Ljetne noći Teatra Exit.

Glazba

Brit Floyd: Najveći svjetski Pink Floyd show vraća se u Hrvatsku

01.09.2016. Ziher.hrFoto: Press

Nakon prošlogodišnjeg mega uspjeha na turneji od 146 koncerata, Brit Floyd, najbolja tribute skupina legendarne grupe Pink Floyd, vraća se u Europu kako bi nastavili svoje nevjerojatno putovanje i ponovno nas podsjetili na fantastičan opus Pink Floyda.

Sve ljubitelje glazbe očekuje putovanje kroz 50 godina glazbene povijesti uključujući nezaboravne hitove s albuma poput “The Dark Side of the Moon”, “Wish You Were Here”, “Animals”, “The Wall” i “The Division Bell”. U sklopu svoje “Space and Time CONTINUUM” turneje, održat će dva nastupa. Prvi će biti u Splitskoj Spaladium areni 10. studenog, a drugi samo dan kasnije u Boćarskom domu u Zagrebu.

Njihov glavni pjevač, gitarist i aranžer Damian Darlington izjavio je: “Reakcija publike na turneji “Space and Time” iz 2015. bila je toliko pozitivna da smo odlučili nastaviti i u 2016. uz naslov “Space and time CONTINUUM”. Cilj nam je bio napraviti još bolji i impresivniji nastup za sve. Postoji toliko mnogo kvalitetnog materijala za rad tako da ćemo ovoga puta definitivno ubaciti nekoliko drugačijih pjesama, ali, naravno, nećemo zaboraviti uključiti i sve najdraže i najpoznatije hitove.”

S najnovijom tehnologijom vrijednom milijun dolara, koja uključuje rasvjetu, video dizajn i još veću produkciju, BRIT FLOYD – Space and Time CONTINUUM sigurno predstavlja najambiciozniju i najbolju Brit Floyd turneju svih vremena.

VIP Meet & Greet

Svakom posjetitelju koncerta s kupljenom VIP ulaznicom za Meet & Greet paket na dan nastupa u 17 sati bit će dodijeljena posebna propusnica koja će im omogućiti razgledavanje suvenira i razgovor s članovima turneje.

Posjetiteljima s posebnim VIP ulaznicama bit će omogućeno prisustvovanje tonskoj probi, prilikom koje će glazbenici počastiti VIP goste bonus nastupom dvaju Pink Floyd klasika koji se neće izvoditi tijekom večernjeg koncerta. Nakon probe, slijedi upoznavanje s glazbenicima, fotografiranje te podjela autograma. Bit će to nezaboravna uspomena.

Cijene ulaznica

Cijene Zagreb:

Prvih dvjesto kupaca imat će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 170 kuna, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 200 kuna, odnosno 230 kuna na dan koncerta.

Cijene Split:

Prvih 250 kupaca imat će priliku svoju ulaznicu kupiti po cijeni od 130 kuna za parter i 160 kuna za tribine, a cijene ulaznica u redovnoj prodaji su 150 kuna za parter/180 kuna za tribine. Na dan koncerta cijena ulaznice iznosit će 170 kuna za parter/190 kuna za tribine.

VIP M&G paketi su u prodaji po cijeni od 660 kuna za Zagreb te 620 kuna (stajanje) i 650 kuna (tribina) za Split.

Komentari