Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Izvedbene umjetnosti

Bruce Willis na kazališnim daskama?

01.03.2013. Martina Marčinko
foto:b--willis.com

foto:b–willis.com

Bruce Willis dao je naslutiti kako postoji mogućnost njegovog povratka u teatar. U intervjuu za jedan poznati časopis rekao je kako bi volio raditi u kazalištu i kako mu se taj posao čini više odgovoran, nego onaj filmskog glumca.

Willis je nastupao u kazalištu od malena. Razlog tomu nije talent kojeg su otkrili još dok je bio dječak, već njegov problem s mucanjem. Kako bi pobijedio strah od nastupa i govora pred ljudima Bruce se upisao u dramsku skupinu, što mu je uvelike pomoglo.

Nakon srednje škole nije odmah prepoznao glumu kao svoj životni poziv, već se bavio različitim zanimanjima- čak je želio postati i privatni istražitelj. Međutim, nakon neuspjeha u tom naumu upisuje glumu i dobiva ulogu u predstavi  Mačka na vrućem limenom krovu. Ubrzo je i od toga odustao te kreće za svojim snovima u New York.

U gradu koji nikad ne spava ovaj je američki glumac dobio ulogu u seriji Slučajni partneri koja ga je i proslavila. Poznat je po ulogama u filmovima Umri muški, Gle tko to govori, Pakleni šund, Šesto čulo i brojnim drugim.

Bruce Willis i dalje osvaja publiku svojom prepoznatljivom ulogom Johna McClanea te je spreman i za šesti nastavak ovog uspješnog akcijskog trilera, tako da će njegove ponovno probuđene kazališne ambicije morati pričekati.

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari