Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Django pobjegao i Gadovima!

18.01.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/unchainedmovie

facebook.com/unchainedmovie

Najnoviji film Quentina Tarantina postao je najgledaniji film redatelja u SAD-u (kao što je Ziher i predvidio) prešavši tako njegov dosad najveći hit, Nemilosrdne gadove. Budući da Odbjegli Django još uvijek iščekuje premijere diljem svijeta nikoga neće iznenaditi ako film postane i Tarantinov najgledaniji film u na kino-blagajnama u ostatku svijeta. Tako se upravo jučer Django počeo prikazivati i u Hrvatskoj pa ga možete pogledati već ovaj vikend i vidjeti o čemu to svi pričaju.

Django je na Zlatnim globusima u nedjelju pokupio dvije nagrade, za najboljeg sporednog glumca (Christoph Waltz) i za najbolji scenarij (za Tarantina). Ovogodišnje Oscare iščekuje s 5 nominacija, uključujući onu za najbolji film godine.

 
(Visited 62 times, 1 visits today)

Komentari