Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Django pobjegao i Gadovima!

18.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/unchainedmovie

facebook.com/unchainedmovie

Najnoviji film Quentina Tarantina postao je najgledaniji film redatelja u SAD-u (kao što je Ziher i predvidio) prešavši tako njegov dosad najveći hit, Nemilosrdne gadove. Budući da Odbjegli Django još uvijek iščekuje premijere diljem svijeta nikoga neće iznenaditi ako film postane i Tarantinov najgledaniji film u na kino-blagajnama u ostatku svijeta. Tako se upravo jučer Django počeo prikazivati i u Hrvatskoj pa ga možete pogledati već ovaj vikend i vidjeti o čemu to svi pričaju.

Django je na Zlatnim globusima u nedjelju pokupio dvije nagrade, za najboljeg sporednog glumca (Christoph Waltz) i za najbolji scenarij (za Tarantina). Ovogodišnje Oscare iščekuje s 5 nominacija, uključujući onu za najbolji film godine.

 
(Visited 36 times, 1 visits today)

Komentari