Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Django pobjegao i Gadovima!

18.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/unchainedmovie

facebook.com/unchainedmovie

Najnoviji film Quentina Tarantina postao je najgledaniji film redatelja u SAD-u (kao što je Ziher i predvidio) prešavši tako njegov dosad najveći hit, Nemilosrdne gadove. Budući da Odbjegli Django još uvijek iščekuje premijere diljem svijeta nikoga neće iznenaditi ako film postane i Tarantinov najgledaniji film u na kino-blagajnama u ostatku svijeta. Tako se upravo jučer Django počeo prikazivati i u Hrvatskoj pa ga možete pogledati već ovaj vikend i vidjeti o čemu to svi pričaju.

Django je na Zlatnim globusima u nedjelju pokupio dvije nagrade, za najboljeg sporednog glumca (Christoph Waltz) i za najbolji scenarij (za Tarantina). Ovogodišnje Oscare iščekuje s 5 nominacija, uključujući onu za najbolji film godine.

 
(Visited 42 times, 1 visits today)

Komentari