Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Elektro pop diva La Roux dolazi na INmusic

20.02.2015. Lucija Jakelić
Foto: facebook.com/laroux

Foto: facebook.com/laroux

Ovogodišnji INmusic zasladit će još jedno popularno glazbeno ime – londonska synth pop princeza La Roux! Pravim imenom Elly Jackson, pjevačica će na Jarunu glazbeno zaprašiti kao solo projekt, iako je nekad istoimena grupa djelovala kao duo (s producentom Benom Langmaidom). Nakon što se Elly odvojila od simbioze zbog “kreativnih različitosti”, producentsku palicu preuzeo je Ian Sherwin. 

Javnosti se sama predstavila uspješnim hitovima Bulletproof i In for the Kill  s debitantskog albuma “La Roux” koji je nagrađen Grammyjem. Aktualan album izašao je prošle godine. Naslova “Trouble in Paradise” kao da je maknuo veo nevinih beatova s prvog – puno je zreliji i kompleksniji te pokazuje glazbeni napredak umjetnice, ovaj put kao i autorice većine pjesama. Osim što je radila na produkciji i tekstovima, sama je kreirala omot albuma i odsvirala većinu instrumenata. Publika ga je odlično prihvatila i kao takvog svrstala među pedeset najboljih albuma prošle godine (Rolling Stone, Guardian, The Daily Telegraph). Ziherovu recenziju albuma pročitajte ovdje.

Uz androgenu, ekscentričnu i u krajnjem slučaju – glazbeno zanimljivu riđokosu Elly, na festivalu od 22. do 24. lipnja nastupaju i Placebo, Future Islands, Death Cab for Cutie, Frank Turner, Of Monsters and Men, Paolo Nutini i mnogi drugi, a ulaznice se mogu  kupiti za 299 kuna do 17. travnja.

(Visited 148 times, 1 visits today)

Komentari