Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Eminem objavio novu pjesmu

19.06.2013. Karla Mršan
Eminem_Facebook.com/eminem

Eminem_Facebook.com/eminem

Američki reper Eminem danas je objavio dio svoje nove pjesme ”Symphony In H” na svojoj službenoj stranici, te time ujedno najavljuje što možemo očekivati od sljedećeg albuma. DJ Alchemist, koji surađuje s Eminemom na novom albumu, rekao je prije par dana kako se reper napokon vraća u staru formu s novim albumom i da možemo očekivati i par noviteta u zvuku. Što se tiče pjesme ”Symphony In H”, to mu je prvi novi snimljeni materijal nakon prošlog albuma Recovery iz 2010. godine. Pjesma je snimljena za The Piece Maker 3: Return of the 50 MCs, koji izlazi 9. srpnja.

(Visited 167 times, 1 visits today)

Komentari