Istaknuto
20.06.2018.

Kolektiv emge prošle se godine na 14. Velesajmu kulture bavio pitanjem revitalizacije i prenamjene prostora zagrebačkih kinodvorana, u sklopu čega je nastala izložba "Kino 041 – pogled na prošlost i sadašnjost zagrebačkih kinodvorana". Izložba je ponovno postavljena na ovogodišnjem Design Districtu, što je bio povod za razgovor s Tenom Bakšaj, jednom od članica kolektiva.

14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

Glazba

Eminem objavio novu pjesmu

19.06.2013. Karla Mršan
Eminem_Facebook.com/eminem

Eminem_Facebook.com/eminem

Američki reper Eminem danas je objavio dio svoje nove pjesme ”Symphony In H” na svojoj službenoj stranici, te time ujedno najavljuje što možemo očekivati od sljedećeg albuma. DJ Alchemist, koji surađuje s Eminemom na novom albumu, rekao je prije par dana kako se reper napokon vraća u staru formu s novim albumom i da možemo očekivati i par noviteta u zvuku. Što se tiče pjesme ”Symphony In H”, to mu je prvi novi snimljeni materijal nakon prošlog albuma Recovery iz 2010. godine. Pjesma je snimljena za The Piece Maker 3: Return of the 50 MCs, koji izlazi 9. srpnja.

(Visited 158 times, 1 visits today)

Komentari