Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Eminem objavio novu pjesmu

19.06.2013. Karla MršanVrijeme čitanja: 1 minuta
Eminem_Facebook.com/eminem

Eminem_Facebook.com/eminem

Američki reper Eminem danas je objavio dio svoje nove pjesme ”Symphony In H” na svojoj službenoj stranici, te time ujedno najavljuje što možemo očekivati od sljedećeg albuma. DJ Alchemist, koji surađuje s Eminemom na novom albumu, rekao je prije par dana kako se reper napokon vraća u staru formu s novim albumom i da možemo očekivati i par noviteta u zvuku. Što se tiče pjesme ”Symphony In H”, to mu je prvi novi snimljeni materijal nakon prošlog albuma Recovery iz 2010. godine. Pjesma je snimljena za The Piece Maker 3: Return of the 50 MCs, koji izlazi 9. srpnja.

(Visited 176 times, 1 visits today)

Komentari