Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Nagrade

Nagradnjača: Anto i phillipe vraćaju se u Klub i pripravljaju još jedan fini doručak

13.11.2014. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
Foto: FRüHSTüCK

Foto: FRüHSTüCK

Nakon prvog obilatog doručkata, vrijeme je za repete. Anto i phillipe vračaju se u Klub 22. studenog sa ženskim pojačanjem. Nije da su posjetitelji ostali gladni, već je doručak bio toliko fin da ga jednostavno moraju ponoviti.

Da li će znati kako? Da li ih još uvijek vole? Što je to bilo što je privuklo ljude, phillipeove čarape ili Anto Antova frizura? phillipeove čarape su se nakon dugog nošenja uprljale i raspale, a Anto Anto ima novu frizuru. Hoće li ponovno uspjeti, oni strijepe.

Serviraju vam ponovno svoj novi klupski koncept, dok u mikser meću samo najplesnije house, deep house i bass sastojke. Ovaj put će im se pridružiti i mixmajstorica Mića. Ona je fina i pristojna riječanka, sve dok ne doručkuje vino.

Mića (Miće Mace)

Mića je alter ego jedne od članica riječkog Miće Mace dua. Miće Mace su nedugo proslavile svoj četvrti rođendan. U posljednje tri godine snimile su šaćicu mixeva, gostovale u mnogim klubovima od Italije, preko Slovenije do Srbije, organizirale tucet dobro posjećenih zabava, zagrijavajući balkanske dance floorove do usijanja!

phillipe (cfsn / Illectricity festival / phillitchevanje)

phillipe je jedan od osnivača CFSN-a. Organizator je Illectricity festivala, festivala audio-vizualnih umjetnosti, suorganizator Glitch Hop Shop, {pi+ch i+!} i phillitchevanje klupskih večeri, te koordinator i promotor glazbenog programa Jewish Film Festivala. Po glazbenom zadatku gostovao je u mnogim klubovima po Europi i istoku, a česti je gost i najvećih glazbenih festivala u ovom dijelu Europe. Po službenoj dužnosti posjetio je: najstariji dnb festival u ovom dijelu Europe – Broken Balkanz u Bugarskoj, Exit Festival, Elevate Festival, Republika Festival u Rijeci, Hartera, Echo, Soundwave Croatia, Dimensions i Outlook u Puli, Unknown u Rovinju, Hideout, Terraneo, The Garden Festival, Špancirfest, te mnoge druge.

Anto Anto (Whateverest / B O U N C E)

Anto Anto je jedan od osnivača Whateveresta. Budimpešta mu je inače baza gdje godinama predstavlja svoju viziju plesne glazbe, te puni mjesto rezidenta brojnih klubova. Član je tako i mađarskog kolektiva BOUNCE, kojeg prati i record label 8ounce records. Također, ugostili su ga mnogi festivali, unutar i van Hrvatske. I da, voli rnb i pastu.

Upad: 15kn do 00:30, 25 nakon.

Ziher je velikodušan i servira vam 2×1 doručak zato brzo u komentaru ispod članka ostavite vaše ime i prezime, a dobitnike ćemo objaviti na našoj facebook stranici 21. studenog.

(Visited 59 times, 1 visits today)

Komentari