Istaknuto
16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

Glazba

Jonathan rasprodao obje večeri u kultnom riječkom Palachu

09.10.2014. Ziher.hr
Foto: facebook.com/thebandjonathan

Foto: facebook.com/thebandjonathan

Dva premijerna nastupa na domaćem terenu grupa Jonathan odsvirat će u petak 10. i subotu 11. listopada u kultnom riječkom Palachom, a danas je stigla i lijepa vijest das u oba koncerta rasprodana!

Obje večeri satnice će biti istovjetne. Vrata Palacha otvorit će se u 21:00, a Jonathan će s koncertima početi najkasnije u 22:30.

U više od sat vremena predstavit će hvaljeni debi album “Bliss” pri čemu će im se, u pjesmama Hands, Wicked Games i Communicate!, pridružiti Ivan Kovačić Kova na saksofonu. Osim dvanaest skladbi s prvog izdanja, Jonathan će izvesti i dvije potpuno nove pjesme uspješno testirane na koncertima u Tvornici (s Editorsima početkom rujna) te bečkom klubu Elysium, gdje su gostovali prošlog četvrtka.

U proteklih godinu dana Jonathan su proizveli rijetko viđen hype, prvo nastupnim singlom Maggie, pa albumom “Bliss” te naposlijetku hvaljenim koncertima koji su kulminirali nedavnom trijumfalnom svirkom s Editorsima u Zagrebu. Ipak, od samog početka jedna stvar se čekala s najvećim nestrpljenjem, a to je, dakako, nastup u njihovoj Rijeci.

Prvo pojavljivanje na domaćem terenu trebalo je biti nešto posebno, a to se sada dogodilo, ponovnim koncertnim aktiviranjem kluba Palach, nakon godinu i pol dana pauze i renovacije. Klub koji je nekada činio kičmu, ne samo riječke, nego i regionalne scene, i koji je svjedočio brojnim nezaboravnim nastupima i live albumima. Ideja da novi koncetni život Palacha svojim premijernim riječkim nastupima otvori upravo Jonathan velika je čast za bend, ali i pokazatelj kako je Rijeka uvijek znala prepoznati i podržati najbolje među sobom.

Pročitajte izvještaj s njihovog prvog koncerta u Tvornici kulture u veljači 2014. godine.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Komentari