Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Knjige

Književni petak o filmu

03.12.2014. Inga Đudik
KP narancastiFILMO

Foto: press/Književni petak

Ovoga nas petka u Gradskoj knjižnici u Zagrebu očekuje još jedan Književni petak, doduše posvećen filmu.

S obzirom na to da se u našoj državi svi kulturni promicatelji moraju boriti za svoje mjesto pod suncem, nije začuđujuće što već dvadesetak godina nemamo časopis koji bi nas izvještavao o filmskoj umjetnosti, još od Kinoteke. Kako bi se ta nepravda ispravila, ovoga petka, 5. 12. s početkom u 20 sati, organizirana je tribina s urednicima časopisa Filmonaut, Danijelom Brlasom i Mariom Kozinom. Govorit će se o Filmonautu kao mogućem novom kultnom filmskom časopisu, novom naraštaju filmskih kritičara i domaćem filmskom izdavaštvu u cjelini.

(Visited 26 times, 1 visits today)

Komentari