Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Mariah Carey i Nicki Minaj “odletile” iz Idola

01.06.2013. Nikola Šimić
facebook.com/AmericanIdol

facebook.com/AmericanIdol

Jedan od najuspješnijih televizijskih programa svih vremena ove godine doživio je ove godine ogromni neuspjeh unatoč činjenici da su mu se kao sutkinje pridružile trenutačno popularna Nicki Minaj i diva ili bolje rečeno DIVA Mariah Carey. Do prošle sezone najgledaniji show američke televizije, ove godine je padao na manje od 10 milijuna gledatelja što je u nedavnoj povijesti bilo gotovo nezamislivo. Izgleda kako jedna od najuspješnijih franšiza na svijetu (dva puta reinkarnirana i na hrvatskoj televiziji) polako tone u zaborav, a producenti i Fox joj očito neće dopustiti da se oprosti i s ono malo dostojanstva što joj je ostalo tako da je Idol obnovljen i za iduću sezonu.

Međutim, ovaj put bez pridošlica Minaj i Carey koje show napuštaju nakon samo jedne sezone jer su i one očito shvatile da nema smisla ostati na “(zvjezdanom) brodu koji tone” (jer svemirski brodovi su namijenjeni letenju što vjerojatno niste znali dok niste čuli Nicki kako to pjeva). U odlasku im se pridružuje i nama ne baš bitni Randy Jackson, ali eto, radi potpune informacije.

Izgleda kako im njihovo svađanje i prepucavanje ipak nije donijelo više gledatelja (iako bi prije stali na stranu Nicki Minaj – i ja sam iznenađen, ali što je tu je)…

(Visited 54 times, 1 visits today)

Komentari