Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Mariah Carey i Nicki Minaj “odletile” iz Idola

01.06.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/AmericanIdol

facebook.com/AmericanIdol

Jedan od najuspješnijih televizijskih programa svih vremena ove godine doživio je ove godine ogromni neuspjeh unatoč činjenici da su mu se kao sutkinje pridružile trenutačno popularna Nicki Minaj i diva ili bolje rečeno DIVA Mariah Carey. Do prošle sezone najgledaniji show američke televizije, ove godine je padao na manje od 10 milijuna gledatelja što je u nedavnoj povijesti bilo gotovo nezamislivo. Izgleda kako jedna od najuspješnijih franšiza na svijetu (dva puta reinkarnirana i na hrvatskoj televiziji) polako tone u zaborav, a producenti i Fox joj očito neće dopustiti da se oprosti i s ono malo dostojanstva što joj je ostalo tako da je Idol obnovljen i za iduću sezonu.

Međutim, ovaj put bez pridošlica Minaj i Carey koje show napuštaju nakon samo jedne sezone jer su i one očito shvatile da nema smisla ostati na “(zvjezdanom) brodu koji tone” (jer svemirski brodovi su namijenjeni letenju što vjerojatno niste znali dok niste čuli Nicki kako to pjeva). U odlasku im se pridružuje i nama ne baš bitni Randy Jackson, ali eto, radi potpune informacije.

Izgleda kako im njihovo svađanje i prepucavanje ipak nije donijelo više gledatelja (iako bi prije stali na stranu Nicki Minaj – i ja sam iznenađen, ali što je tu je)…

(Visited 65 times, 1 visits today)

Komentari