Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Matthew McConaughey u novom filmu Christophera Nolana?

31.03.2013. Ora Ines
facebook.com/ChristopherNolan

facebook.com/ChristopherNolan

Majstor svoga zanata, Christopher Nolan u suradnji s bratom Jonathanom Nolanom je za 2014.godinu najavio SF poslasticu imenom Interstellar. Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Guy Pearce i Hugh Jackman najčešće imaju tu čast dobiti glavnu ulogu u Nolanovim filmovima, no ovog puta je u Nolanovu trupu pozvan i Matthew McConaughey. Izgleda da će baš on, ako prihvati poziv, nositi glavnu ulogu u filmu Interstellar.

Nije toliko čudno što je Nolan uočio McConaugheya s obzirom da je McConaughey u zadnje vrijeme ”zatrpan” fantastičnim ulogama u filmovima kao što su Magic Mike, Bernie, Killer Joe, Mud, The Lincoln Lawyer i The Paperboy. McConaughey trenutno radi na filmu Dallas Buyers Club za koji se izmijenio do neprepoznatljivosti.

facebook.com/MatthewMcConaughey

facebook.com/MatthewMcConaughey

Premda se još uvijek ne zna dovoljno o filmu, radnja se okreće oko astrofizičara Kipa Thornea te njegovim teorijama o putovanju kroz vrijeme, alternativne dimenzije te ono vidiljivo samo očima znanstvenika. Film koji pomiče naše znanje o onome što je iznad nas mogao bi biti vrhunac McConaugheyeve karijere, a ako ne vrhunac onda svakako velika čast što sudjeluje u projektu velikih čarobnjaka – braće Nolan.

 
(Visited 29 times, 1 visits today)

Komentari