Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Matthew McConaughey u novom filmu Christophera Nolana?

31.03.2013. Ora Ines
facebook.com/ChristopherNolan

facebook.com/ChristopherNolan

Majstor svoga zanata, Christopher Nolan u suradnji s bratom Jonathanom Nolanom je za 2014.godinu najavio SF poslasticu imenom Interstellar. Leonardo DiCaprio, Christian Bale, Guy Pearce i Hugh Jackman najčešće imaju tu čast dobiti glavnu ulogu u Nolanovim filmovima, no ovog puta je u Nolanovu trupu pozvan i Matthew McConaughey. Izgleda da će baš on, ako prihvati poziv, nositi glavnu ulogu u filmu Interstellar.

Nije toliko čudno što je Nolan uočio McConaugheya s obzirom da je McConaughey u zadnje vrijeme ”zatrpan” fantastičnim ulogama u filmovima kao što su Magic Mike, Bernie, Killer Joe, Mud, The Lincoln Lawyer i The Paperboy. McConaughey trenutno radi na filmu Dallas Buyers Club za koji se izmijenio do neprepoznatljivosti.

facebook.com/MatthewMcConaughey

facebook.com/MatthewMcConaughey

Premda se još uvijek ne zna dovoljno o filmu, radnja se okreće oko astrofizičara Kipa Thornea te njegovim teorijama o putovanju kroz vrijeme, alternativne dimenzije te ono vidiljivo samo očima znanstvenika. Film koji pomiče naše znanje o onome što je iznad nas mogao bi biti vrhunac McConaugheyeve karijere, a ako ne vrhunac onda svakako velika čast što sudjeluje u projektu velikih čarobnjaka – braće Nolan.

 
(Visited 29 times, 1 visits today)

Komentari