Istaknuto
15.10.2018.

Dobre knjige uvijek su u modi. Svakog tjedna ćemo vam odabrati po tri nove knjige koje možete pronaći na policama domaćih knjižara, a uz malo sreće, neke od njih mogu biti vaše.

14.10.2018.

Priča o dvoje ljudi - kroz desetljeća - bez obzira na uspjeh ranijih izdanja, ostaje klasik koji uvijek može (p)ostati suvremen.

Nagrade

Nagradnjača: Velika CFSN-ova XIII proslava u dva nastavka

18.03.2015. Ziher.hr
Foto: cfsn

Foto: cfsn

Trinaesti rođendan je onaj kojim osoba postaje teenager. Stvari postaju (ne)ozbiljne. Postaju sve buntovniji. Tako i za 13. CFSN-ov stvari postaju – sumanuto dobre! CFSN-ovci će ga proslaviti u dva navrata. Prvo rođendansko okupljanje je ove subote, 21. ožujka, u Sirupu uz više nego sjajne goste.

Jacob Martin, ili u ušima svih poznatiji kao Hodge (ili ponekad kao Outboxx), jedan je od najaktivnijih bristolskih DJ-eva te svakako jedan od najinovativnijih uopće, koji je u minulim godinama obilježio klubnjake bass i techno trakama, a izdanja poput Pollen, Immerse, Idle Hands te Well Rounded govore sama za sebe. Prošla je godina na JUNO-u prozvana “Godinom Hodgea” jer je vrh top lista doticao njegov Flashback, a za Hodgeom će se i dalje prašina dizati otkad objavljuje i na Untoldovom Hemlock Records.

Timu se pridružuje mladi Viatori koji sa svojih 14, samo godinu više od CFSN-a, iza sebe ostavlja pozamašnu kolekciju zavidno isproducirane glazbe. Jednoglasno izabran za Illectricity festival – Nucomera 2013. godine, a od 21. ožujka 2015. postaje dio CFSN DJs / CFSN Productions ekipe.

Doze su mladi austrijski dvojac pamćeni po fenomenalnom nastupu nakon Jon Hopkinsa u Malom pogonu Tvornice. Dečki će vas svojim house / techno setom podgrijati za glavnog gosta večeri.

Ulaz je 45 kn u pretprodaji, 55 kn na ulazu. Svjećice će se puhat još jednom, na drugom dijelu XIII. godišnjice, no više informacija uskoro!

Ziher.hr vam dijeli 2×1 upad na prvi dio CFSN-ovog ročkasa, sve što trebate je komentirati imenom i prezimenom članak i prepustiti se sreći.
(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari