Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Najava – Čuješ?: Introvers, Sleepyheads i Lolita u KSET-u

04.02.2015. Ziher.hr
Foto: https://www.facebook.com/cujesKSET

Foto: https://www.facebook.com/cujesKSET

Treće izdanje novog KSET-ovog programa za promoviranje neafirmiranih bendova Čuješ?! nam ponovno dovodi tri izvođača, a to su Introvers, Sleepyheads te Lolita. KSET ulaže sve napore da  pretvori i utorak u još jedan udarni dan za koncerte, a kako će ovaj zanimljivi nastup zvučati imat ćete priliku čuti 10. veljače.

Zadnje godine prošlog stoljeća brani Introvers, zagrebački peterac koji se dugo kalio prije nego li se upustio u autorske vode. Vješto kombiniraju najbolje elemente ex-yu rocka zamašćene čarima grunge-a što ih čini unikatnima u vidu glazbenog izričaja i vrijednima slušanja, a u KSET dolaze predstaviti pjesme sa svog nadolazećeg EP-a.

Glazba se potom razvila u raznim smjerovima, a kraj 90-ih obilježio je čisti, izvorni indie. Na tom tragu dolazi nam i bend Sleepyheads koji je proteklih godina skrenuo pažnju na sebe svojim odličnim indie-pop/indie-rock zvukom, a imat ćemo priliku čuti što to pripremaju za svoj album prvijenac.

Nakon grunge i indie predstavnika, glavne glazbene trendove danas u svijetu pokazat će nam iskusna power-pop Lolita. Sram bilo onoga tko još nije čuo za ove momke, a prvu priliku za iskupljenje grijeha imamo na ovom nastupu kada ćemo čuti i pokoju pjesmu s drugog dijela EP trilogije pod nazivom „Doll House“ koji službeno izlazi na Valentinovo. Serija kratkih EP-a ovog benda će u konačnici činiti cijeli novi album, i to drugi nakon odličnog “Lipstick Pop”.

Ovaj program odvija se i u natjecateljskom duhu, a nagrade za bendove koje se kriju iza njega su osvajanje poklon bona u TMS-u, gig na brucošijadi FER-a, u riječkoj Harteri i snimanja singla i spota, a svi znatiželjnici koji navrate poslušati bendove u KSET do 22:30 plaćaju upad 10 kn. Čuvajte ulaznice jer dolaskom na dva Čuješ?! koncerta osiguravate upad na treći za džabe.

(Visited 83 times, 1 visits today)

Komentari