Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Najavljuje li Muse dolazak u Hrvatsku?

10.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/muse
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Engleski rock band Muse iz Devona već godinama radi masovne stadionske turneje na kojima se okupljaju deseci tisuća obožavatelja. Od 1994. kada su se okupili po prvi put do danas pokorili su sve veće gradove svijeta, a davne 2007. svirali su i u zagrebačkom Domu sportova, promovirajući svoj četvrti studijski album “Black Holes and Revelations”.

Muse je 9. studenog objavio novi, osmi studijski album “Simulation Theory“, uoči kojeg su izbacili i singlove Dig Down, Thought Contagion i Something Human. Također, u sklopu izlaska novog albuma objavili su datume za svjetsku turneju koja je počela u rujnu i trajat će sve do kraja srpnja 2019. godine.

Danas su na svojoj službenoj Facebook stranici ‘uznemirili’ hrvatske fanove sljedećim tekstom i objavom:

Znači li to da ćemo ih sljedeće godine opet gledati na hrvatskom tlu na nekom festivalu? Službene informacije oko toga još nema, ali “bacili su kost” te sada povratka više nema.

ISPRIKA: U ranijoj verziji teksta pisalo je da “Muse u Hrvatsku još nije kročio”, no svirali su u Domu sportova 2007. godine.

(Visited 548 times, 3 visits today)

Komentari