Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Najavljuje li Muse dolazak u Hrvatsku?

10.11.2018. Ziher.hrFoto: facebook.com/muse
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Engleski rock band Muse iz Devona već godinama radi masovne stadionske turneje na kojima se okupljaju deseci tisuća obožavatelja. Od 1994. kada su se okupili po prvi put do danas pokorili su sve veće gradove svijeta, a davne 2007. svirali su i u zagrebačkom Domu sportova, promovirajući svoj četvrti studijski album “Black Holes and Revelations”.

Muse je 9. studenog objavio novi, osmi studijski album “Simulation Theory“, uoči kojeg su izbacili i singlove Dig Down, Thought Contagion i Something Human. Također, u sklopu izlaska novog albuma objavili su datume za svjetsku turneju koja je počela u rujnu i trajat će sve do kraja srpnja 2019. godine.

Danas su na svojoj službenoj Facebook stranici ‘uznemirili’ hrvatske fanove sljedećim tekstom i objavom:

Znači li to da ćemo ih sljedeće godine opet gledati na hrvatskom tlu na nekom festivalu? Službene informacije oko toga još nema, ali “bacili su kost” te sada povratka više nema.

ISPRIKA: U ranijoj verziji teksta pisalo je da “Muse u Hrvatsku još nije kročio”, no svirali su u Domu sportova 2007. godine.

(Visited 577 times, 7 visits today)

Komentari