Istaknuto
04.08.2018.

O skandaloznoj i pravno upitnoj smjeni Nataše Rajković s mjesta programske voditeljice Kulture SC-a te budućnosti Teatra &TD upitali smo za komentar istaknute, nagrađivane i cijenjene hrvatske kazališne redatelje koji su tijekom karijere djelovali u legendarnom kazalištu u Savskoj 25.

29.07.2018.

Oliver Dragojević utkao se u toliko obiteljskih priča i zajedničkih trenutaka da smo zaboravili obraćati pažnju da je tu. I kako to valjda uvijek biva, dok netko ne uzdrma svakodnevnicu koju imamo, dok ne uzme njen komadić, ne primjećujemo da je tu i da je silno vrijedna.

Film

Now You See Me 2: Michael Caine ima velike vijesti

06.10.2014. Kristina Vrdoljak

Foto:facebook.com

Foto:facebook.com

U nastavku filma Now You See Me bit će malo više magije nego li do sada. Tijekom intervjua u Royal Albert Hall-u Michael Caine je otkrio da će ulogu njegovog sina odigrati Daniel Radcliffe ovim riječima:

„There’s a sequel to Now You See Me and we’re shooting in London. I shoot in December, the whole of December in London, and my son is Harry Potter. I thought it’d be funny, me and Daniel Radcliffe as father and son.“

U jednom od intervjua što su uslijedili nakon (odnosno na Newsnightu) Caine je natuknuo odlazak u mirovinu poslije ovog filma. S obzirom da mu je glavna motivacija za stvaranje filma ili nagrada Akademije ili novac, ukoliko mu u rukama ne završi zanimljiv scenarij njegovom 64 godine dugačkom radnom stažu doći će kraj.

„I have no ambitions now … all I do is, I do films that I really want to do. If I don’t get a script – which I don’t have – that entices me out, I’ll be done in December when I do the last picture, the last script I’ve got“

(Visited 72 times, 1 visits today)

Komentari