Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Now You See Me 2: Michael Caine ima velike vijesti

06.10.2014. Kristina Vrdoljak

Foto:facebook.com

Foto:facebook.com

U nastavku filma Now You See Me bit će malo više magije nego li do sada. Tijekom intervjua u Royal Albert Hall-u Michael Caine je otkrio da će ulogu njegovog sina odigrati Daniel Radcliffe ovim riječima:

„There’s a sequel to Now You See Me and we’re shooting in London. I shoot in December, the whole of December in London, and my son is Harry Potter. I thought it’d be funny, me and Daniel Radcliffe as father and son.“

U jednom od intervjua što su uslijedili nakon (odnosno na Newsnightu) Caine je natuknuo odlazak u mirovinu poslije ovog filma. S obzirom da mu je glavna motivacija za stvaranje filma ili nagrada Akademije ili novac, ukoliko mu u rukama ne završi zanimljiv scenarij njegovom 64 godine dugačkom radnom stažu doći će kraj.

„I have no ambitions now … all I do is, I do films that I really want to do. If I don’t get a script – which I don’t have – that entices me out, I’ll be done in December when I do the last picture, the last script I’ve got“

(Visited 66 times, 1 visits today)

Komentari