Istaknuto
08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

03.08.2017.

Nedavno je završeno drugo izdanje festivala Re:Think Sisak. Zidove grada oslikalo je nekoliko stranih street art umjetnika, a veličanstvene murale Sisku je ostavilo i nekoliko hrvatskih umjetnika. Cilj je festivala probuditi grad i promijeniti lošu sliku Siska koja je stvorena u medijima.

Film

Now You See Me 2: Michael Caine ima velike vijesti

06.10.2014. Kristina Vrdoljak

Foto:facebook.com

Foto:facebook.com

U nastavku filma Now You See Me bit će malo više magije nego li do sada. Tijekom intervjua u Royal Albert Hall-u Michael Caine je otkrio da će ulogu njegovog sina odigrati Daniel Radcliffe ovim riječima:

„There’s a sequel to Now You See Me and we’re shooting in London. I shoot in December, the whole of December in London, and my son is Harry Potter. I thought it’d be funny, me and Daniel Radcliffe as father and son.“

U jednom od intervjua što su uslijedili nakon (odnosno na Newsnightu) Caine je natuknuo odlazak u mirovinu poslije ovog filma. S obzirom da mu je glavna motivacija za stvaranje filma ili nagrada Akademije ili novac, ukoliko mu u rukama ne završi zanimljiv scenarij njegovom 64 godine dugačkom radnom stažu doći će kraj.

„I have no ambitions now … all I do is, I do films that I really want to do. If I don’t get a script – which I don’t have – that entices me out, I’ll be done in December when I do the last picture, the last script I’ve got“

Komentari