Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Film

Now You See Me 2: Michael Caine ima velike vijesti

06.10.2014. Kristina Vrdoljak

Foto:facebook.com

Foto:facebook.com

U nastavku filma Now You See Me bit će malo više magije nego li do sada. Tijekom intervjua u Royal Albert Hall-u Michael Caine je otkrio da će ulogu njegovog sina odigrati Daniel Radcliffe ovim riječima:

„There’s a sequel to Now You See Me and we’re shooting in London. I shoot in December, the whole of December in London, and my son is Harry Potter. I thought it’d be funny, me and Daniel Radcliffe as father and son.“

U jednom od intervjua što su uslijedili nakon (odnosno na Newsnightu) Caine je natuknuo odlazak u mirovinu poslije ovog filma. S obzirom da mu je glavna motivacija za stvaranje filma ili nagrada Akademije ili novac, ukoliko mu u rukama ne završi zanimljiv scenarij njegovom 64 godine dugačkom radnom stažu doći će kraj.

„I have no ambitions now … all I do is, I do films that I really want to do. If I don’t get a script – which I don’t have – that entices me out, I’ll be done in December when I do the last picture, the last script I’ve got“

Komentari