Istaknuto
22.04.2018.

Iza imena Tyger Lamb stoji zagrebačka četvorka čiji je prvijenac "Born Into This" na putu. Album još nije vani, no mnoga vrata već su im otvorena. Upoznajte se s njima dok su još polu-anonimni i nepoznati, prije koncerta 3. svibnja u Vintage Industrial Baru.

13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

Nagrade

Osigurali smo vam upade za jedanaestu Harteru

27.08.2015. Ziher.hrFoto: facebook.com/Groovearmada/

Jedanaesta Hartera se ponovno vraća u punom sjaju na riječko Marganovo, 18. i 19. rujna. U bivšoj tvornici papira rasplesat će vas legendarni britanski dvojac Groove Armada te domaće snage s novim i svježim materijalima: Let 3, Kawasaki 3P, Elemental, Stampedo i Kuzma & Shaka Zulu. Za ostatak programa i nove izvođače pratite vijesti na službenoj stranici, Facebooku i Twitteru.

Foto: facebook.com/hartera

Foto: facebook.com/hartera

Tom Findlay i Andy Cato, odnosno jedan od planetarno najpoznatijih predstavnika plesne glazbe – Groove Armada – dvojac su koji se proslavio nizom hitova poput I see you baby, At the river, Superstylin, Easy, But I feel good, Paper Romance, Shameless i History te osvojio nebrojene top liste singlova i albuma, svakim svojim novim albumom iznova dokazuje kako njihova glazbena kreativnost nema granica. U srpnju ove godine objavili su novi dvostruki CD “Little Black Book”, dijelom album, dijelom mix CD.

Uz često koketiranje s rockom, popom, funkom, pa i UK garage zvukom, te listom suradnika i gostujućih vokalista na kojoj su između ostalih Neneh Cherry, Bryan Ferry, Will Young, SaintSaviour i Nick Littlemore (Empire of the Sun, Pnau), Tom i Andy s lakoćom stvaraju uspješnice koje se jako dugo zadržavaju na svakom podiju i radijskoj playlisti koji drže do sebe. Nakon što su brojnim hitovima zagrebli po mainstreamu i legendarnim bendovskim nastupima zapalili brojne festivale, s multimedijalnim DJ showom vraćaju se korijenima i na velike pozornice donose energiju jednaku onoj underground klubova i napuštenih industrijskih skladišta, u kojima se projekt tijekom devedesetih i iskovao.

Za doživljaj njihove glazbe teško da postoji bolji prostor od glavne Harterine hale, domaći izvođači koji će uz njih nastupiti su izvanredni, a iz tog razloga smo vam u suradnji s organizatorima osigurali 2×2 karte za ovaj riječki festival koji se održava već jedanaestu godinu. Inače su earlybird karte već u prodaji, cijena karte iznosi 99,00 kn, a ako želite okušati sreću na našoj nagradnoj igri – ispod ovog članka u komentaru ostavite vaše ime i prezime. Dobitnike izvlačimo 3.rujna.

(Visited 231 times, 1 visits today)

Komentari