Istaknuto
17.08.2018.

Ove godine već smo imali prilike gledati nekoliko kvalitetnih hrvatskih naslova, a što u nastavku gledamo na velikom platnu donosimo u jesenskom pregledu.

16.08.2018.

Iako zadnjih godina nije u naponu snage, Madonna je kroz 35 godina karijere definirala glazbenu scenu kakvu poznajemo danas. Njezin 60. rođendan prilika je da se podsjetimo na veliku karijeru koja je promijenila svijet.

Glazba

Postolar Triper u subotu u Tvornici slavi 10. rođendan!

13.03.2013. Ziher.hr
press

press

Poznata zadarska hip hop/ska/reggae grupa, Postolar Triper, proslavit će deset godina rada koncertom u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 16. ožujka.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057. Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ (poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“. Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova.
Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci.
Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravdava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi („Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“).

Ove godine Postolari obilježavaju deset godina djelovanja te pripremaju najveći svoj koncert do sada u velikom pogonu Tvornice, a pripremaju se i brojni gosti.

Ulaznice za koncert Postolar Trippera u prodaji su po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta iznosit će 60 kn.

Za sve one praznih džepova, koji bi stvarno željeli otići na koncert, pripremili smo 1×2 ulaznice, a sve što trebate napraviti kako bi ih osvojili je poslati svoje ime i prezime na desk@ziher.hr .

(Visited 58 times, 1 visits today)

Komentari