Istaknuto
11.10.2017.

Boris Svrtan, ravnatelj kazališta Gavella, otkrio nam je planove za izgradnju nove kazališne dvorane u koju će se smjestiti novopokrenuta Scena 121, a prokomentirali smo i ovogodišnje Gavelline večeri, novu Gavellinu sezonu te sve veći broj mladih glumaca i redatelja koji surađuju s Gavellom.

08.10.2017.

Zadnja tri mjeseca 2017. godine očekuje nas veliki broj raznolikih glazbenih sadržaja, od premijernog koncerta kultnog islandskog sastava Sigur Ros u Domu sportova do novih sezona popularnih programa kao što su MIMO, ZEZ, Good Vibrations, Začarana Močvara i drugi.

Glazba

Postolar Triper u subotu u Tvornici slavi 10. rođendan!

13.03.2013. Ziher.hr
press

press

Poznata zadarska hip hop/ska/reggae grupa, Postolar Triper, proslavit će deset godina rada koncertom u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 16. ožujka.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057. Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ (poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“. Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova.
Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci.
Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravdava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi („Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“).

Ove godine Postolari obilježavaju deset godina djelovanja te pripremaju najveći svoj koncert do sada u velikom pogonu Tvornice, a pripremaju se i brojni gosti.

Ulaznice za koncert Postolar Trippera u prodaji su po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta iznosit će 60 kn.

Za sve one praznih džepova, koji bi stvarno željeli otići na koncert, pripremili smo 1×2 ulaznice, a sve što trebate napraviti kako bi ih osvojili je poslati svoje ime i prezime na desk@ziher.hr .

Komentari