Istaknuto
20.03.2019.

Vrijeme čitanja: 2 minute U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi glasanjem odaberite svog favorita.

18.03.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Po završetku svakog mjeseca primit ćemo se posla i skupit ćemo nedavno izašle albume koje smo slušali na jedno mjesto. U veljači su nam kroz player prolazili Šumovi protiv Valova, Paul The Walrus, Stephany Stefan, Crvi, Akademija, Die Zoone, S kim ja radim i Kojoti.

Glazba

Postolar Triper u subotu u Tvornici slavi 10. rođendan!

13.03.2013. Ziher.hrVrijeme čitanja: 2 minute
press

press

Poznata zadarska hip hop/ska/reggae grupa, Postolar Triper, proslavit će deset godina rada koncertom u Velikom pogonu zagrebačke Tvornice kulture u subotu, 16. ožujka.

Grupa Postolar Tripper svoje korijene vuče iz daleke 2003. godine kad su zadarski medijski eter okupirali prvim singlom „Ošljačka saga“, pjesmi koja je duhovito progovarala o zadarskim bodulima, a koja je napravljena za potrebe bizarne humoristične emisije ”Generacija Ex” na radiju 057. Nakon drugog gastro singla „Tužna priča o selu“ (poznatija više kao „Koga, čega, janjetine“) tadašnji hip-hop dvojac izdaje i album „Sve što imam sam ukra“ te okupljaju bend za svirke uživo. Bend se sve bolje upoznaje radeći na novom materijalu te snimajući album obrada novovalnih pjesama. 2008. godine izlazi i njihov zajednički album znakovitog imena „Popravni“ s kojega su kao prepoznati hitovi zaživjele pjesme „Na rubu ponora“, „Palma u pitaru“ te „Marijana“. Od tada, sada već sedmeročlani bend, učestalo nastupa i samouvjereno gradi sve veću bazu fanova.
Promovirajući „Popravni“ Postolari postaju prepoznati kao koncertna atrakcija čiji su koncerti ispunjeni izrazitom energijom te dobrim vibracijama. Kao posebno zapažene koncerte ističu rasprodani Kset i Stereo dvoranu u Rijeci.
Albumom „Čujem ja netko šuti“ grupa potvrđuje i opravdava status jednog od ponajboljih hrvatskih bendova. Tome u prilog govore i brojni koncerti, njihova velika posjećenost te zapaženi singlovi („Burza Rada“, „Largo“, „Gajeta“).

Ove godine Postolari obilježavaju deset godina djelovanja te pripremaju najveći svoj koncert do sada u velikom pogonu Tvornice, a pripremaju se i brojni gosti.

Ulaznice za koncert Postolar Trippera u prodaji su po cijeni od 40 kn, a na dan koncerta iznosit će 60 kn.

Za sve one praznih džepova, koji bi stvarno željeli otići na koncert, pripremili smo 1×2 ulaznice, a sve što trebate napraviti kako bi ih osvojili je poslati svoje ime i prezime na desk@ziher.hr .

(Visited 84 times, 1 visits today)

Komentari