Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Uncategorized

Poziv članovima Udruge Ziher

24.03.2014. Ziher.hr

ziher_banner

Poštovani članovi Udruge Ziher,

ukoliko još uvijek niste uplatili članarinu za tekuću godinu, no i dalje želite biti dijelom Udruge Ziher, molimo vas da nam se javite na mail desk@ziher.hr, zaključno sa 31.3.2014. do 20h.

Ukoliko niste sastavni dio novinarskog tima portala Ziher.hr, niste platili članarinu te se do navedenog datuma ne javite na mail adresu, smatrat ćemo da ne želite više biti članovi Udruge Ziher.

S poštovanjem,

Uprava Udruge Ziher

Komentari