Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Knjige

Preminuo američki pisac Vince Flynn

20.06.2013. Lucija LakošVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Nakon trogodišnje borbe s rakom prostate, američki pisac Vince Flynn preminuo je jučer u 47. godini života. Flynn, koji je samo u SAD-u prodao oko 15 milijuna knjiga, ostat će poznat kao jedan od prvih pisaca koji je sam izdao svoju knjigu. Nakon što nitko od izdavača nije htio objaviti njegovu knjigu Term Limits, 1997., Flynn se odlučio sam to učiniti i tako započeo svoju spisateljsku karijeru. Nakon što je njegova prva knjiga bila veliki uspjeh, Flynn više nije imao problema s nalaženjem izdavača.

Objavljeno je 14 njegovih knjiga, od čega posljednja prošle godine po nazivom The Last Man . Obrađivao je tematiku terorista, politike i CIA-e i tako stvarao akcijske romane kroz koje se proteže  lik pod imenom Mitch Rapp, čovjek koji se bori protiv terorizma.
Neki od fanova njegovih djela bili su i američki predsjednici George W. Bush  i Bill Clinton.

Po knjizi Vincea Flynna iz 2010. American Assassin, CBS Films planira snimiti film a možda stvoriti i cijeli niz filmova o Mitchu Rappu.

 

(Visited 562 times, 3 visits today)

Komentari