Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Knjige

Preminuo američki pisac Vince Flynn

20.06.2013. Lucija Lakoš
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Nakon trogodišnje borbe s rakom prostate, američki pisac Vince Flynn preminuo je jučer u 47. godini života. Flynn, koji je samo u SAD-u prodao oko 15 milijuna knjiga, ostat će poznat kao jedan od prvih pisaca koji je sam izdao svoju knjigu. Nakon što nitko od izdavača nije htio objaviti njegovu knjigu Term Limits, 1997., Flynn se odlučio sam to učiniti i tako započeo svoju spisateljsku karijeru. Nakon što je njegova prva knjiga bila veliki uspjeh, Flynn više nije imao problema s nalaženjem izdavača.

Objavljeno je 14 njegovih knjiga, od čega posljednja prošle godine po nazivom The Last Man . Obrađivao je tematiku terorista, politike i CIA-e i tako stvarao akcijske romane kroz koje se proteže  lik pod imenom Mitch Rapp, čovjek koji se bori protiv terorizma.
Neki od fanova njegovih djela bili su i američki predsjednici George W. Bush  i Bill Clinton.

Po knjizi Vincea Flynna iz 2010. American Assassin, CBS Films planira snimiti film a možda stvoriti i cijeli niz filmova o Mitchu Rappu.

 

(Visited 510 times, 5 visits today)

Komentari