Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Robert Downey Jr. ipak u četvrtom nastavku Iron Mana?

21.04.2013. Juro Barukčić
Foto: Facebook.com/Iron Man

Foto: Facebook.com/Iron Man

Samo nekoliko dana dijeli nas od premijere trećeg Iron Mana, no već možemo pročitati nekoliko recenzija na internetu (od strane publike, ali i kritičara). Zasad su uvelike pozitivne, nerijetko ga prozivajući i možda najboljim Marvelovim uratkom do danas. To je i još jedan razlog zašto su fanovi bili razočarani nedavnom viješću da Robert Downey Jr. skida čelično odijelo zauvijek, s obzirom da mu s trećim nastavkom završava ugovor, a i želi više novaca za daljne suradnju.

Međutim, redatelj trećeg nastavka Shane Black izjavio je kako će Downey Jr. ipak snimiti bar još jednog Iron Mana. Znači li to da mu je Marvel pristao platiti veću sumu ili Black samo nagađa zbog činjenice da je ovo Downeyu značajna i draga uloga, to još ostaje pitanje. Realno gledajući, ako je Iron Man 3 stvarno tako briljantan, svima bi u prilog išlo kad bi Marvelov wonderboy Tony Stark/Iron Man/Robert Downey Jr. i dalje rušio rekorde.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari