Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Robert Downey Jr. ipak u četvrtom nastavku Iron Mana?

21.04.2013. Juro BarukčićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com/Iron Man

Foto: Facebook.com/Iron Man

Samo nekoliko dana dijeli nas od premijere trećeg Iron Mana, no već možemo pročitati nekoliko recenzija na internetu (od strane publike, ali i kritičara). Zasad su uvelike pozitivne, nerijetko ga prozivajući i možda najboljim Marvelovim uratkom do danas. To je i još jedan razlog zašto su fanovi bili razočarani nedavnom viješću da Robert Downey Jr. skida čelično odijelo zauvijek, s obzirom da mu s trećim nastavkom završava ugovor, a i želi više novaca za daljne suradnju.

Međutim, redatelj trećeg nastavka Shane Black izjavio je kako će Downey Jr. ipak snimiti bar još jednog Iron Mana. Znači li to da mu je Marvel pristao platiti veću sumu ili Black samo nagađa zbog činjenice da je ovo Downeyu značajna i draga uloga, to još ostaje pitanje. Realno gledajući, ako je Iron Man 3 stvarno tako briljantan, svima bi u prilog išlo kad bi Marvelov wonderboy Tony Stark/Iron Man/Robert Downey Jr. i dalje rušio rekorde.

(Visited 94 times, 1 visits today)

Komentari