Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Robert Downey Jr. ipak u četvrtom nastavku Iron Mana?

21.04.2013. Juro Barukčić
Foto: Facebook.com/Iron Man

Foto: Facebook.com/Iron Man

Samo nekoliko dana dijeli nas od premijere trećeg Iron Mana, no već možemo pročitati nekoliko recenzija na internetu (od strane publike, ali i kritičara). Zasad su uvelike pozitivne, nerijetko ga prozivajući i možda najboljim Marvelovim uratkom do danas. To je i još jedan razlog zašto su fanovi bili razočarani nedavnom viješću da Robert Downey Jr. skida čelično odijelo zauvijek, s obzirom da mu s trećim nastavkom završava ugovor, a i želi više novaca za daljne suradnju.

Međutim, redatelj trećeg nastavka Shane Black izjavio je kako će Downey Jr. ipak snimiti bar još jednog Iron Mana. Znači li to da mu je Marvel pristao platiti veću sumu ili Black samo nagađa zbog činjenice da je ovo Downeyu značajna i draga uloga, to još ostaje pitanje. Realno gledajući, ako je Iron Man 3 stvarno tako briljantan, svima bi u prilog išlo kad bi Marvelov wonderboy Tony Stark/Iron Man/Robert Downey Jr. i dalje rušio rekorde.

(Visited 77 times, 1 visits today)

Komentari