Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Film

Star Wars teorija zavjere: Uništenje Death Stara bio je posao iznutra?

21.03.2014. Ziher.hr
Foto: Facebok.com

Foto: Facebok.com

Teorije zavjere, čini se, ne staju samo na analizi životnih priča. Graham Putnam zaintrigirao je fanove Star Warsa svojim šaljivim videom koji već broji preko milijun pogleda na Youtubeu, ponudivši sasvim novi način gledanja na uništenje Death Stara.

Dakle, o čemu se, zapravo, prema Grahamovom mišljenju radi? Video govori da je Darth Vader, Lukeov otac, morao znati da se nešto čudno događa u trenutku kada je odlučio napustiti Death Star. U to sve je bila umiješana i Leia, Vaderova kći i Lukeova sestra koja je predstavljena kao vođa terorističke organizacije čiji je član i sam Luke.

Predstavljena su 3 scenarija: 1. Anakin Skywalker pomogao je u uništenju Death Stara kako bi se, u korist svoje kćeri, riješio dokaza o incidentu proizišlom iz razaranja planeta Alderaana. 2. Anakin Skywalker htio je profitirati jer je njegova građevinska tvrtka polagala prava na gradnju novog Death Stara. 3. Scenarij govori da se sve dogodilo kao što je predstavljeno u filmu, ali je ispričano sarkastičnim tonom: mladi, nedovoljno obučeni Jedi, vlastoručno je uništio najveću kriminalnu bazu svemira, a jedini preživjeli je, misteriozno, samo njegov otac, Darth Vader.

Kako to sve izgleda, pogledajte u sarkastično humorističnom videu.

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari