Istaknuto
13.07.2018.

Uoči koncerta Mayalesa u Muzeju suvremene umjetnosti, sjeo sam s Petrom Beluhanom u jedan kvartovski kafić na Sigečici pa smo porazgovarali o "Simbolu za sunce", trenutnoj postavi benda, ovogodišnjem INmusicu, što to znači biti autentičan na sceni i drugim temama.

02.07.2018.

Prošao je još jedan INmusic festival. Ovo su zaključna razmatranja i komentar Ziherove glazbene redakcije na trinaesti INmusic festival.

Film

Ted na dodjeli Oscara?

18.01.2013. Nikola Šimić
facebook.com/tedisreal

facebook.com/tedisreal

Gostujući na talk showu Andersona Coopera, živa zvijezda Teda, Mark Wahlberg potvrdio je kako će se on i medo Ted pojaviti na dodjeli Oscara u veljači što i nije iznenađujuće s obzirom na to da je voditelj Oscara ove godine, scenarist filma Seth McFarlane. U istom intervjuu potvrdio je kako je nastavak Teda u procesu nastajanja te kako će se on vratiti u ulogu muškarca kojem je najbolji prijatelj alkoholičar, narkoman, i ne zaboravimo živi plišani medvjedić.

Inače, i Ted odnosno sam Seth McFarlane je nominiran za Oscara i to u kategoriji najbolje originalne pjesme (Everybody Needs A Best Friend) koju dolje možete i poslušati.

 
(Visited 134 times, 1 visits today)

Komentari