Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Ted na dodjeli Oscara?

18.01.2013. Nikola ŠimićVrijeme čitanja: 1 minuta
facebook.com/tedisreal

facebook.com/tedisreal

Gostujući na talk showu Andersona Coopera, živa zvijezda Teda, Mark Wahlberg potvrdio je kako će se on i medo Ted pojaviti na dodjeli Oscara u veljači što i nije iznenađujuće s obzirom na to da je voditelj Oscara ove godine, scenarist filma Seth McFarlane. U istom intervjuu potvrdio je kako je nastavak Teda u procesu nastajanja te kako će se on vratiti u ulogu muškarca kojem je najbolji prijatelj alkoholičar, narkoman, i ne zaboravimo živi plišani medvjedić.

Inače, i Ted odnosno sam Seth McFarlane je nominiran za Oscara i to u kategoriji najbolje originalne pjesme (Everybody Needs A Best Friend) koju dolje možete i poslušati.

 
(Visited 150 times, 1 visits today)

Komentari