Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

The Doors Alive u zagrebačkoj Tvornici kulture

08.01.2017. Ziher.hrFoto: facebook/thedoorsalive

The Doors Alive, jedan od najboljih The Doors tribute bendova, u zagrebačkoj Tvornici Kulture 10. veljače  održat će koncert povodom 50. obljetnice objavljivanja prvog albuma “The Doors” i dočarati zvuk, izgled, prisutnost i realistični osjećaj šezdesetih godina prošloga stoljeća koji publiku vraća u vrijeme bezvremenskih hitova legendarnih Doorsa.

The Doors Alive sviraju ritmičke zarazne melodije uz pratnju hipnotičkoga zvuka orgulja i grube blues dionice na gitari, a sve to obogaćuje bariton glas koji recitira poeziju Jima Morrisona. Pjevač Willie vlada glasom i stasom te neodoljivo podsjeća na jedinstvenog Jima Morrisona, dok članovi grupe The Doors Alive, da bi postigli originalan zvuk, koriste jednake instrumente kao što su ih nekada upotrebljavali originalni članovi , uključujući Fender Rhodes Bass, Vox Continental klavijature i Gibson „SG“ gitaru. Na koncertu ćete imati priliku čuti hitove kao što su Light My Fire, When The Music’s Over, People Are Strange, Love Me Two Times, Break On Through (To The Other Side), Riders On The Storm, The End i mnoge druge, a nakon nastupa slijedi after party na kojem će se vrtiti hitovi iz zlatnog doba sedamdesetih.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijene ulaznice su; 99 kn prvih 200 ulaznica samo preko Eventim sistema, zatim će ulaznice u pretprodaji ulaznice koštati 130 kn, te na dan koncerta 150 kn. U prodaji su i posebne VIP ulaznice čija cijena iznosi 210 kn u pretprodaji te 250 kn na ulazu, limitirane su na 150 komada i mogu se kupiti samo preko Eventim sistema.

Ostala prodajna mjesta su Zagreb; Dirty Old Shop – Tratinska 18, Rockamark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Purhatory – Tratinska 47 i Rijeka; Dallas Music Shop – Splitska 2a.

Komentari