Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Vibra Tribe Carnival u Tvornicu dovodi Full Ferry i Flaneur

20.02.2017. Ziher.hrFoto: Press
Vrijeme čitanja: 1 minuta

Klupski program Vibra donosi karnevalsko izdanje Vibra Tribe Carnival u Mali pogon Tvornice kulture u subotu 25. veljače.

Posljednji vikend u mjesecu ujedno je i završni vikend karnevalskog ludila, a Vibra ekipa obilježit će ga plemenskim plesom. Izaberite svoje maske između domorodačkih plemena Afrike, Australije ili Srednje i Južne Amerike. Indijanci, Masai, Zulu, Aboridžini, Azteci, Inke ili Maye samo su neki od motiva u kojima se možete pojaviti na sjajnom tulumu, pa okupite svoje pleme i zavibrirajte pod maskama.

Glazbu biraju Vibra poglavice, residenti programa Full Ferry i Flaneur, uz naglasak na house, techhouse i deep house žanrove prožete afro i world music elementima.

Vibra u Zagreb donosi urbani house zvuk, a u dosadašnjih nekoliko izdanja pokazao se kao nezaobilazni sastojak zagrebačkog noćnog života. Iza projekta stoje Full Ferry koji prezentira svježi zvuk pogonjen zaraznim grooveom i snažnim bass linijama. Poznat je po radu na projektu Drop Dopers, ima gotovo desetljeće staža iza sebe, a njegovi singlovi su se zavrtjeli i na BBC radiju. Flaneur je već dobro poznato ime na novoj zagrebačkoj house sceni, a svoj je zanat iskovao na brojnim gažama u Zagrebu.

Ulaznice

Ulaznice su u pretprodaji po 40 kuna, dok će na dan cijena iznositi 50 kuna. Za vrijeme trajanja pretprodaje, kupnjom četiri ulaznice u Tvornici kulture dobijete 1 gratis. Možete ih kupiti na službeni prodajnim mjestima u Tvornici kulture (Ljudevita Posavskog 1), Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), Atlas poslovnici u Arena centru, Dancing Bearu (Gundulićeva 7), Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Record Storeu (Tkalčićeva 34), Rockmarku (Berislavićeva 13) i online putem sustava Entrio.

(Visited 34 times, 3 visits today)

Komentari