Istaknuto
09.01.2018.

"Fantom u operi" Andrewa Lloyda Webbera na Broadwayu je premijerno zaigrao 9. siječnja 1988. godine. Riječ je o najdugovječnijem brodvejskom mjuziklu koji oduševljava u svakom aspektu. Ovaj kazališni spektakl odražava i razlike između američkog i europskog pristupa kulturnim sadržajima.

06.01.2018.

Animirani filmovi nisu samo za djecu, a u ovoj filmolisti donosimo izbor filmova koji zadivljuju svojom pričom, animacijom i originalnošću.

Film

Video: Brad Pitt u centru World War Z

26.04.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Internacionalni feature, kojega je objavio Paramount Pictures, prikazuje Brada Pitta u borbi protiv zaraženih ljudi koji su sve samo ne obični zombiji koje smo navikli gledati.

Redatelj filma Marc Forster (Monster`s Ball, Finding Neverland) i scenarist Matthew Michael  Carnahan (The Kingdom, State of Play) prenijeli su istoimeni književni bestseller World War Z, Maxa Brooksa, na filmsko platno. Očekivanja publike su visoka, što ne čudi budući da ekipa nije odlučila ići lakšim putem i prikazati ta bića jednostavno kao žive mrtvace. Upravo suprotno, feature ostavlja dojam da je priroda odlučila očistiti Zemlju od čovječanstva u cijelosti, a Gerry Lane, kojega utjelovljuje Brad Pitt, središnji je lik i zaposlenik UN-a koji pokušava spasiti Zemlju od uništenja.

U toj borbi s vremenom, Gerry istovremeno pokušava obraniti vojsku i vladu od rušenja te zaštititi članove svoje obitelji. Do izlaska filma, koji je predviđen za 21. lipnja, nije ostalo dugo, stoga je ovo dobra prilika da zavirimo u to što možemo očekivati.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari