Istaknuto
13.04.2018.

The Gentleman novo je ime na našoj glazbenoj sceni, no osoba koja se skriva iza tog imena već je duže vrijeme poznata publici. Iza pseudonima krije se Marko Lucijan Hraščanec, školovani i talentirani glazbenik koji svoj istoimeni album prvijenac promovira 13. travnja u kazalištu Mala scena. Povodom toga saznali smo koliko je dugo radio na projektu The Gentleman, zašto album promovira u kazalištu i još mnogo toga.

02.04.2018.

Možda bi "Govori glasnije!" mogao biti "mega angažirani hrvatski politički teatar", ali Bobo Jelčić svjestan je stvarne moći kazališta pa zato sve pretvara u dobru satiru i radije se bavi svakodnevicom maloga čovjeka i njegovim malim-velikim problemima.

Film

Video: Brad Pitt u centru World War Z

26.04.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Internacionalni feature, kojega je objavio Paramount Pictures, prikazuje Brada Pitta u borbi protiv zaraženih ljudi koji su sve samo ne obični zombiji koje smo navikli gledati.

Redatelj filma Marc Forster (Monster`s Ball, Finding Neverland) i scenarist Matthew Michael  Carnahan (The Kingdom, State of Play) prenijeli su istoimeni književni bestseller World War Z, Maxa Brooksa, na filmsko platno. Očekivanja publike su visoka, što ne čudi budući da ekipa nije odlučila ići lakšim putem i prikazati ta bića jednostavno kao žive mrtvace. Upravo suprotno, feature ostavlja dojam da je priroda odlučila očistiti Zemlju od čovječanstva u cijelosti, a Gerry Lane, kojega utjelovljuje Brad Pitt, središnji je lik i zaposlenik UN-a koji pokušava spasiti Zemlju od uništenja.

U toj borbi s vremenom, Gerry istovremeno pokušava obraniti vojsku i vladu od rušenja te zaštititi članove svoje obitelji. Do izlaska filma, koji je predviđen za 21. lipnja, nije ostalo dugo, stoga je ovo dobra prilika da zavirimo u to što možemo očekivati.

 

(Visited 25 times, 1 visits today)

Komentari