Istaknuto
20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

08.08.2017.

Pozadina mog romana, nazovimo ga tako, ili bolje – motiv zašto sam ga krenuo pisati jest hommage mojoj babi i dedi, zakletim antifašistima, ljudima koji su bili u logorima, austrijskim, mađarskim i ustaškim, ljudima koji su cijeli život krvavo radili za male nadnice, ljudima koji su odbili penziju jer su vidjeli da i komunisti kradu.

Film

Video: Izašao novi trailer za Dianu

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Diana, iliti izvorno Caught in Flight, dobio je svoj novi trailer.

Film njemačkog redatelja Olivera Hirschbiegela (Downfall, The Experiment, The Invasion) često je opisivan kao „ljubavna priča između princeze zaključane u tornju i običnog čovjeka“.

Scenarij se pak, Stephena Jeffreyja, ponajviše fokusira na Dijaninu (Naomi Watts) dvogodišnju tajnu ljubavnu aferu iz sredine 1990.- ih s kardiokirurgom Dr. Hasnatom Kahnom (Naveen Andrews), a koja nije otkrivena sve do 2008.

Dok jedni nazivaju film užasnim i neukusnim, odnosno pravim kraljevskim neredom, drugi ga jedva čekaju pogledati. Ako još niste sigurni kojoj skupini pripadate i hoćete li do kina, svakako bacite pogled na trailer.

Komentari