Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Film

Video: Izašao novi trailer za Dianu

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Diana, iliti izvorno Caught in Flight, dobio je svoj novi trailer.

Film njemačkog redatelja Olivera Hirschbiegela (Downfall, The Experiment, The Invasion) često je opisivan kao „ljubavna priča između princeze zaključane u tornju i običnog čovjeka“.

Scenarij se pak, Stephena Jeffreyja, ponajviše fokusira na Dijaninu (Naomi Watts) dvogodišnju tajnu ljubavnu aferu iz sredine 1990.- ih s kardiokirurgom Dr. Hasnatom Kahnom (Naveen Andrews), a koja nije otkrivena sve do 2008.

Dok jedni nazivaju film užasnim i neukusnim, odnosno pravim kraljevskim neredom, drugi ga jedva čekaju pogledati. Ako još niste sigurni kojoj skupini pripadate i hoćete li do kina, svakako bacite pogled na trailer.

Komentari