Istaknuto
23.03.2018.

Zagrebački graveyard pop dvojac danas promovira svoj drugi album "Lonely Boys" u Tvornici. Na koncertu ćete čuti sve što vam oni žele poručiti, a za sve ostalo što vas zanima, zavirite u intervju s Anjom Papa.

15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

Film

Video: Izašao novi trailer za Dianu

26.09.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

Diana, iliti izvorno Caught in Flight, dobio je svoj novi trailer.

Film njemačkog redatelja Olivera Hirschbiegela (Downfall, The Experiment, The Invasion) često je opisivan kao „ljubavna priča između princeze zaključane u tornju i običnog čovjeka“.

Scenarij se pak, Stephena Jeffreyja, ponajviše fokusira na Dijaninu (Naomi Watts) dvogodišnju tajnu ljubavnu aferu iz sredine 1990.- ih s kardiokirurgom Dr. Hasnatom Kahnom (Naveen Andrews), a koja nije otkrivena sve do 2008.

Dok jedni nazivaju film užasnim i neukusnim, odnosno pravim kraljevskim neredom, drugi ga jedva čekaju pogledati. Ako još niste sigurni kojoj skupini pripadate i hoćete li do kina, svakako bacite pogled na trailer.

(Visited 40 times, 1 visits today)

Komentari