Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Video – Najava: Atoms for Piece na EXITU!

22.02.2013. Domagoj Puškarić

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Od svjetskih medija su prozvani “supergrupom” čiji debitantski album tek treba izaći. Na EXITU će nastupati u sklopu svoje prve turneje. Thom Yorke, začetnik ovog projekta, okupio je oko sebe zavidnu grupu glazbenika među kojima su: Flea (basist RHCP),  Nigel Godrich (poznati producent sastava Radiohead),  Joey Waronker (bubnjar R.E.M. i Becka) te virtuozni brazilski perkusionist – Mauro Refosco kojeg smo imali prilike slušati prošlog kolovoza s Peppersima na Hipodromu.

“To će biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske glazbene legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rock u elektroniku, parole u poeziju” rekao je Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske pozornice.

Atoms For Peace objavljuju svoj debi album, “Amok“ 25. veljače, a pjesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, naišle su na pozitivne kritike diljem svijeta.

Podsjećamo, festival traje od 10. do 14. srpnja, a aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

 

Komentari