Istaknuto
19.07.2018.

Tri autorska projekta, jedna opera, jedan mjuzikl, praizvedba jednog suvremenog hrvatskog teksta i uprizorenje jednog klasičnog naslova - to su najbolje predstave u sezoni 2017./18. koje se izdvajaju po svojoj kvaliteti, originalnosti, izvrsnoj režiji i glumačkim ostvarenjima.

18.07.2018.

Prošle godine počeli smo praksu filmova i albuma starih deset godina, tako i ove nastavljamo s filmskim naslovima, ovaj put iz 2008. godine.

Glazba

Video – Najava: Atoms for Piece na EXITU!

22.02.2013. Domagoj Puškarić

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Od svjetskih medija su prozvani “supergrupom” čiji debitantski album tek treba izaći. Na EXITU će nastupati u sklopu svoje prve turneje. Thom Yorke, začetnik ovog projekta, okupio je oko sebe zavidnu grupu glazbenika među kojima su: Flea (basist RHCP),  Nigel Godrich (poznati producent sastava Radiohead),  Joey Waronker (bubnjar R.E.M. i Becka) te virtuozni brazilski perkusionist – Mauro Refosco kojeg smo imali prilike slušati prošlog kolovoza s Peppersima na Hipodromu.

“To će biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske glazbene legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rock u elektroniku, parole u poeziju” rekao je Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske pozornice.

Atoms For Peace objavljuju svoj debi album, “Amok“ 25. veljače, a pjesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, naišle su na pozitivne kritike diljem svijeta.

Podsjećamo, festival traje od 10. do 14. srpnja, a aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari