Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Glazba

Video – Najava: Atoms for Piece na EXITU!

22.02.2013. Domagoj PuškarićVrijeme čitanja: 1 minuta

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Od svjetskih medija su prozvani “supergrupom” čiji debitantski album tek treba izaći. Na EXITU će nastupati u sklopu svoje prve turneje. Thom Yorke, začetnik ovog projekta, okupio je oko sebe zavidnu grupu glazbenika među kojima su: Flea (basist RHCP),  Nigel Godrich (poznati producent sastava Radiohead),  Joey Waronker (bubnjar R.E.M. i Becka) te virtuozni brazilski perkusionist – Mauro Refosco kojeg smo imali prilike slušati prošlog kolovoza s Peppersima na Hipodromu.

“To će biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske glazbene legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rock u elektroniku, parole u poeziju” rekao je Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske pozornice.

Atoms For Peace objavljuju svoj debi album, “Amok“ 25. veljače, a pjesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, naišle su na pozitivne kritike diljem svijeta.

Podsjećamo, festival traje od 10. do 14. srpnja, a aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

 

(Visited 28 times, 1 visits today)

Komentari