Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Glazba

Video – Najava: Atoms for Piece na EXITU!

22.02.2013. Domagoj Puškarić

 

Foto: Facebook

Foto: Facebook

Od svjetskih medija su prozvani “supergrupom” čiji debitantski album tek treba izaći. Na EXITU će nastupati u sklopu svoje prve turneje. Thom Yorke, začetnik ovog projekta, okupio je oko sebe zavidnu grupu glazbenika među kojima su: Flea (basist RHCP),  Nigel Godrich (poznati producent sastava Radiohead),  Joey Waronker (bubnjar R.E.M. i Becka) te virtuozni brazilski perkusionist – Mauro Refosco kojeg smo imali prilike slušati prošlog kolovoza s Peppersima na Hipodromu.

“To će biti jedinstvena prilika da domaća i regionalna publika čuje kako zvuče istinske glazbene legende u punom naponu snage, majstori muzike u novom izdanju u kome se gitarski zvuk pretapa u digitalni, rock u elektroniku, parole u poeziju” rekao je Dragan Ambrozić, programski direktor glavne festivalske pozornice.

Atoms For Peace objavljuju svoj debi album, “Amok“ 25. veljače, a pjesme koje su još ranije bile postavljene na internet kao što su Default, Judge, Jury and Executioner, Amok i druge, naišle su na pozitivne kritike diljem svijeta.

Podsjećamo, festival traje od 10. do 14. srpnja, a aktualna cijena petodnevne ulaznice za predstojeći Exit festival iznosi 440,00 kn, dok ulaznica za festivalski kamp iznosi 200,00 kn.

 

(Visited 23 times, 1 visits today)

Komentari