Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Novi promotivni video za Oscare

25.01.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Oscari se sve više približavaju, a da slučajno ne bismo zaboravili na njih, Akademija je objavila novi promotivni video s glavnom ovogodišnjom zvijezdom Sethom MacFarlaneom. Ove će godine slaviti se svi obožavani filmovi koji su nam ostali u srcima pa tako i film s kojim se našale u videu, Psiho. Povijest ima svoj ironični smisao za humor pa tako sada Akademija slavi film kojeg je 1961. nominirala za četiri Oscara, ali nijednog dodijelila Psihu.

Ove se godine  održava 85. dodjele prestižne nagrade, a na Akademijinoj službenoj stranici možete ispuniti listić s vašim predviđanjima tko će odnijeti zlatni kipić. Dodjela će biti 24. veljače, tako da stignete pogledati nominirane filmove, ako već niste. Do tada pogledajte video:

(Visited 80 times, 1 visits today)

Komentari