Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Novi promotivni video za Oscare

25.01.2013. Inja Drače
Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Foto:Facebook.com/TheOscars2013

Oscari se sve više približavaju, a da slučajno ne bismo zaboravili na njih, Akademija je objavila novi promotivni video s glavnom ovogodišnjom zvijezdom Sethom MacFarlaneom. Ove će godine slaviti se svi obožavani filmovi koji su nam ostali u srcima pa tako i film s kojim se našale u videu, Psiho. Povijest ima svoj ironični smisao za humor pa tako sada Akademija slavi film kojeg je 1961. nominirala za četiri Oscara, ali nijednog dodijelila Psihu.

Ove se godine  održava 85. dodjele prestižne nagrade, a na Akademijinoj službenoj stranici možete ispuniti listić s vašim predviđanjima tko će odnijeti zlatni kipić. Dodjela će biti 24. veljače, tako da stignete pogledati nominirane filmove, ako već niste. Do tada pogledajte video:

(Visited 61 times, 1 visits today)

Komentari