Istaknuto
15.03.2018.

Ususret koncertnoj promociji novog EP-a “Valovi” u Močvari ovog petka razgovarali smo s pjevačicom i gitaristicom Lucijom Ivšić i novim bubnjarem Goranom Nježićem o planovima Punčki, ljetu i uspomenama.

11.03.2018.

"Comic Sans" Nevija Marasovića komičan je prikaz odnosa između oca i sina koji se silno razliku, ali su i silno nalik jedan drugome.

Film

Video: Stigao prvi trailer za “Trance”!

11.01.2013. Rebeka Lesac
foto:facebook.com/trance

foto:facebook.com/trance

14. ožujak u kinima je rezrviran za izlazak novog ostvarenja Dannya Boylea (Slumdog Millioniare, 127 hours). Riječ je o novom britanskom krimiću jednostavnog  imena “Trance” u kojem glavnu ulogu tumači James McAvoy(X-Men: First Generation,Wanted, Atonement),  predstavljajući umjetničkog aukcionara koji se ponekad okoristi svojim poslom i ukrade sliku.  Rosario Dawson igra psihijatricu  zaduženu saznati gdje je je sakrio posljednje ukradenu sliku pošto on nakon nesreće gubi pamćenje što razbijesni kolovođu cijele krađe u ulozi  Vincenta Cassela (Black Swan).

Danny Boyle nas je inače prošle godine osvojio svojim režiranjem londonske cermonije otvaranja Olimpijskih igara i zato ni od Trancea ne očeujemo ništa manje.

(Visited 22 times, 1 visits today)

Komentari