Istaknuto
13.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta Glasujte za najbolje domaće i regionalne singlove te pomaknite svog favorita na ljestvici. Bacite uho i na naše preporuke stranih noviteta.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Video: Stigao prvi trailer za “Trance”!

11.01.2013. Rebeka LesacVrijeme čitanja: 1 minuta
foto:facebook.com/trance

foto:facebook.com/trance

14. ožujak u kinima je rezrviran za izlazak novog ostvarenja Dannya Boylea (Slumdog Millioniare, 127 hours). Riječ je o novom britanskom krimiću jednostavnog  imena “Trance” u kojem glavnu ulogu tumači James McAvoy(X-Men: First Generation,Wanted, Atonement),  predstavljajući umjetničkog aukcionara koji se ponekad okoristi svojim poslom i ukrade sliku.  Rosario Dawson igra psihijatricu  zaduženu saznati gdje je je sakrio posljednje ukradenu sliku pošto on nakon nesreće gubi pamćenje što razbijesni kolovođu cijele krađe u ulozi  Vincenta Cassela (Black Swan).

Danny Boyle nas je inače prošle godine osvojio svojim režiranjem londonske cermonije otvaranja Olimpijskih igara i zato ni od Trancea ne očeujemo ništa manje.

(Visited 33 times, 1 visits today)

Komentari