Istaknuto
23.08.2017.

Riječka četvorka Silk Milk definirana je kao instrumental progressive funk rock bend, sviraju autorske skladbe i u tome uživaju. Ozbiljni su što se tiče pristupa stvaranju glazbe, no u tome uvijek nađu mjesta za zabavu. Dok pripremaju debitantski EP, upoznajte ih malo bolje u intervjuu.

20.08.2017.

Dadaizam, kao umjetnički pokret, na svojim marginama skriva imena umjetnica koja zaslužuju da se svjetlo i pozornost skrene na njihov rad.

Glazba

Video – Timberlake objavio novu pjesmu!

12.02.2013. Ziher.hr
Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

Justin Timberlake objavio je preko Youtube-a novu pjesmu, Mirrors, dugu preko osam minuta. Pjesma će se naći na njegovom novom albumu, “The 20/20 Experience”, najavljenom za 18. ožujak, a kao i prvi singl skinut sa albuma, Suit and tie, nešto odudara od dosadašnjeg Justinova glazbenog izraza.

Spot za prvi singl, Suit and tie, na kojem gostuje Jay-Z, režirat će slavni redatelj David Fincher. Timberlake i Fincher već su surađivali na filmu “The Social Network”.
Novi Justinov album, prvo izdanje od 2006. i albuma “Futuresex/Lovesounds”, sadržavat će 10 pjesama, a popis pjesama je sljedeći:
‘Pusher Love Girl’
‘Suit & Tie’ (featuring Jay-Z)
‘Don’t Hold the Wall’
‘Strawberry Bubblegum’
‘Tunnel Vision’
‘Spaceship Coupe’
‘That Girl’
‘Let the Groove Get In’
‘Mirrors’
‘Blue Ocean Roar’

Komentari