Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Video – Timberlake objavio novu pjesmu!

12.02.2013. Ziher.hr
Photo: facebook.com

Photo: facebook.com

Justin Timberlake objavio je preko Youtube-a novu pjesmu, Mirrors, dugu preko osam minuta. Pjesma će se naći na njegovom novom albumu, “The 20/20 Experience”, najavljenom za 18. ožujak, a kao i prvi singl skinut sa albuma, Suit and tie, nešto odudara od dosadašnjeg Justinova glazbenog izraza.

Spot za prvi singl, Suit and tie, na kojem gostuje Jay-Z, režirat će slavni redatelj David Fincher. Timberlake i Fincher već su surađivali na filmu “The Social Network”.
Novi Justinov album, prvo izdanje od 2006. i albuma “Futuresex/Lovesounds”, sadržavat će 10 pjesama, a popis pjesama je sljedeći:
‘Pusher Love Girl’
‘Suit & Tie’ (featuring Jay-Z)
‘Don’t Hold the Wall’
‘Strawberry Bubblegum’
‘Tunnel Vision’
‘Spaceship Coupe’
‘That Girl’
‘Let the Groove Get In’
‘Mirrors’
‘Blue Ocean Roar’

Komentari