Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Glazba

Video: Varaždinski bezbožnici izdali novi singl!

02.06.2013. Borna Molnar-Erhatić
https://www.facebook.com/lifeinperil

https://www.facebook.com/lifeinperil

Varaždinski bezbožnici Life In Peril izdali su prvi singl Strive sa nadolazećeg i dugo najavljivanog albuma “Wings Of Periditon” koji bi svijetlo dana trebao ugledati negdje tokom ljeta. Pjesmu će premijerno izvesti u Močvari 6.6. kada su predgrupa, jednom od najpopularnijih metalcore bendova današnjice, Parkway Driveu.

Life In Peril sviraju od sredine 2011. godine i iako će im “Wings Of Peridition” biti prvi full length album, proputovali su cijelu regiju i iza sebe imaju već podosta koncerata. Angažirani tekstovi i eksplozivni nastupi su trademark ovog benda, a kako zvuči novi singl poslušajte ovdje:

(Visited 37 times, 1 visits today)

Komentari