Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Glazba

Video: Varaždinski bezbožnici izdali novi singl!

02.06.2013. Borna Molnar-Erhatić
https://www.facebook.com/lifeinperil

https://www.facebook.com/lifeinperil

Varaždinski bezbožnici Life In Peril izdali su prvi singl Strive sa nadolazećeg i dugo najavljivanog albuma “Wings Of Periditon” koji bi svijetlo dana trebao ugledati negdje tokom ljeta. Pjesmu će premijerno izvesti u Močvari 6.6. kada su predgrupa, jednom od najpopularnijih metalcore bendova današnjice, Parkway Driveu.

Life In Peril sviraju od sredine 2011. godine i iako će im “Wings Of Peridition” biti prvi full length album, proputovali su cijelu regiju i iza sebe imaju već podosta koncerata. Angažirani tekstovi i eksplozivni nastupi su trademark ovog benda, a kako zvuči novi singl poslušajte ovdje:

(Visited 39 times, 1 visits today)

Komentari