Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Glazba

Video: Varaždinski bezbožnici izdali novi singl!

02.06.2013. Borna Molnar-ErhatićVrijeme čitanja: 1 minuta
https://www.facebook.com/lifeinperil

https://www.facebook.com/lifeinperil

Varaždinski bezbožnici Life In Peril izdali su prvi singl Strive sa nadolazećeg i dugo najavljivanog albuma “Wings Of Periditon” koji bi svijetlo dana trebao ugledati negdje tokom ljeta. Pjesmu će premijerno izvesti u Močvari 6.6. kada su predgrupa, jednom od najpopularnijih metalcore bendova današnjice, Parkway Driveu.

Life In Peril sviraju od sredine 2011. godine i iako će im “Wings Of Peridition” biti prvi full length album, proputovali su cijelu regiju i iza sebe imaju već podosta koncerata. Angažirani tekstovi i eksplozivni nastupi su trademark ovog benda, a kako zvuči novi singl poslušajte ovdje:

(Visited 45 times, 1 visits today)

Komentari