Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Uncategorized

Video: Prvi trailer – Ashton Kutcher kao Steve Jobs!

23.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Kad se radi o Steveu Jobsu, prvo što padne na pamet su Apple i računalna revolucija, a možda će nakon ovog filma jedna od asocijacija biti i Ashton Kutcher. Naime, biografski film jednostavnog imena – Jobs, Joshue Michaela Sterna (Swing Vote, Neverwas), otkrit će nam 30 godina osobnog i inovatorskog puta fascinantnog buntovnika, Stevea Jobsa. To uključuje ‘revolucionarizaciju’ osobnih računala, osnivanje Applea, razvoj iPoda i mnoge druge zanimljive detalje. Nije teško za pretpostaviti, uloga protagonista pripala je upravo Ashtonu Kutcheru, prvenstveno zbog velike fizičke sličnosti preminulom geniju. Ostatak casta čine Josh Gad kao Steve Wozniak, Lukas Haas kao Daniel Kottke, James Woods u ulozi Jacka Dudmana, Matthew Modine utjelovio je Johna Sculleya, dok je za scenarij zaslužan Matt Whiteley.

Iako je film premijerno prikazan na Sundance festivalu, tek je sada snimljen prvi službeni trailer i moram upozoriti – izabrane scene zajedno čine poprilični spoiler, tako da – budite upozoreni!
Film izlazi 16. kolovoza ove godine pod distribucijom Open Road Filmsa, a do tada, uživajte u traileru!

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari