Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Uncategorized

Video: Prvi trailer – Ashton Kutcher kao Steve Jobs!

23.06.2013. Ivana Belošević
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Kad se radi o Steveu Jobsu, prvo što padne na pamet su Apple i računalna revolucija, a možda će nakon ovog filma jedna od asocijacija biti i Ashton Kutcher. Naime, biografski film jednostavnog imena – Jobs, Joshue Michaela Sterna (Swing Vote, Neverwas), otkrit će nam 30 godina osobnog i inovatorskog puta fascinantnog buntovnika, Stevea Jobsa. To uključuje ‘revolucionarizaciju’ osobnih računala, osnivanje Applea, razvoj iPoda i mnoge druge zanimljive detalje. Nije teško za pretpostaviti, uloga protagonista pripala je upravo Ashtonu Kutcheru, prvenstveno zbog velike fizičke sličnosti preminulom geniju. Ostatak casta čine Josh Gad kao Steve Wozniak, Lukas Haas kao Daniel Kottke, James Woods u ulozi Jacka Dudmana, Matthew Modine utjelovio je Johna Sculleya, dok je za scenarij zaslužan Matt Whiteley.

Iako je film premijerno prikazan na Sundance festivalu, tek je sada snimljen prvi službeni trailer i moram upozoriti – izabrane scene zajedno čine poprilični spoiler, tako da – budite upozoreni!
Film izlazi 16. kolovoza ove godine pod distribucijom Open Road Filmsa, a do tada, uživajte u traileru!

(Visited 112 times, 1 visits today)

Komentari