Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Uncategorized

Video: Prvi trailer – Ashton Kutcher kao Steve Jobs!

23.06.2013. Ivana BeloševićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Foto: Facebook.com / Steve Jobs, fotomontaža Ziher.hr

Kad se radi o Steveu Jobsu, prvo što padne na pamet su Apple i računalna revolucija, a možda će nakon ovog filma jedna od asocijacija biti i Ashton Kutcher. Naime, biografski film jednostavnog imena – Jobs, Joshue Michaela Sterna (Swing Vote, Neverwas), otkrit će nam 30 godina osobnog i inovatorskog puta fascinantnog buntovnika, Stevea Jobsa. To uključuje ‘revolucionarizaciju’ osobnih računala, osnivanje Applea, razvoj iPoda i mnoge druge zanimljive detalje. Nije teško za pretpostaviti, uloga protagonista pripala je upravo Ashtonu Kutcheru, prvenstveno zbog velike fizičke sličnosti preminulom geniju. Ostatak casta čine Josh Gad kao Steve Wozniak, Lukas Haas kao Daniel Kottke, James Woods u ulozi Jacka Dudmana, Matthew Modine utjelovio je Johna Sculleya, dok je za scenarij zaslužan Matt Whiteley.

Iako je film premijerno prikazan na Sundance festivalu, tek je sada snimljen prvi službeni trailer i moram upozoriti – izabrane scene zajedno čine poprilični spoiler, tako da – budite upozoreni!
Film izlazi 16. kolovoza ove godine pod distribucijom Open Road Filmsa, a do tada, uživajte u traileru!

(Visited 120 times, 1 visits today)

Komentari