Istaknuto
12.12.2018.

Sve novitete poslušajte na jednom mjestu i glasujte za svog ovotjednog favorita.

03.12.2018.

Pažljivo pratite portal jer ćemo u člancima sakrivati najbogatije i najvrijednije nagrade do sada.

Film

Volontiraj na 21. Motovun Film Festivalu

29.05.2018. Ziher.hrFoto: Andrea Vranić

Gotovo šezdeset volontera svake godine pomaže kako bi Motovun Film Festival prikazao stotinu filmova u pet najtoplijih dana srpnja. MFF treba entuzijazam i energiju, volontere koji imaju strast, fleksibilnost i pouzdanost. I možda dozu ili dvije pozitivnog ludila i adrenalina. Svakako, prava vrijednost volontiranja na Motovun Film Festivalu su iskustva koja stječete. Spremni ste doći do Motovuna, imate više od 18 godina, voljni ste dati najbolje od svoje energije i prepustiti se festivalskom ludilu –  ispunite online prijavnicu ovdje.

Organizatori vas mole da prilikom ispunjavanja prijavnice ispunite sva polja i budete kreativni i rječiti. Imajte na umu kako fotografija koju priložite mora odgovarati kriterijima festivalske akreditacije (dovoljno jasna fotografija na kojoj vam se vidi lice, bez sunčanih naočala i u pristojnom izdanju – nešto slično fotografiji na identifikacijskim dokumentima). Nepravilno ili nepotpuno ispunjene prijavnice neće se uzimati u obzir prilikom konačnog odabira.

Svakako preporučujemo da prije ispunjavanja prijavnice pročitate i ČPP – Često postavljana pitanja, u kojima ćete naći sve detalje vezane za volontiranje na MFF-u. Ako imate problema s ispunjavanjem online prijavnice ili vas muče pitanja koja se ne spominju u ČPP-u, slobodno kontaktirajte ekipa MFF-a putem maila na volonter@motovunfilmfestival.com.

Natječaj je otvoren do 15. lipnja, a rezultati će biti objavljeni 25. lipnja.

Foto: Motovun Film Festival

Motovun Film Festival ove se godine održava od 24. do 28. srpnja u srcu Istre. Ovogodišnji grad partner najpozitivnijeg hrvatskog festivala je – Berlin! Dvadesetak filmova, tri koncerta, jednu posebnu izložbu, performance i street art s berlinskih aleja organizatori dovode u uske ulice Motovuna. Berlin je vječna inspiracija filmaša. Godišnje se u gradu na rijeci Spree snima oko tri stotine filmova, a bezbroj je njih koji u svojem imenu spominje Berlin: Nebo nad Berlinom, Kava u Berlinu, Ljeto u Berlinu, Berlin je u Njemačkoj, Berlin Alexanderplatz, Berlin Babylon, Berlin Blues, Berlin Calling… Najvažniji filmovi pronaći će mjesto u  posebnom programu grada partnera koji će uključivati dvadesetak naslova – antologijskih, kultnih, priča o gradu i ljudima, njegovim umjetnicima i njegovoj glazbi.

I mnogi su glazbenici opjevali Berlin, od rođene Berlinčanke Marlene Dietrich, preko Davida Bowiea, Loua Reeda, R.E.M-a, Nicka Cavea, Leonarda Cohena, Sex Pistolsa, do U2, Pink Floyd, Ramones i naravno Einstürzende Neubauten. U Motovun dolaze predstavnici vruće berlinske elektroničke klupske scene.Na festivalu će se naći mjesta i za hrvatske umjetnike koji žive i rade u Berlinu, a u Motovun će doći da nam pokažu što su u Berlinu napravili i da nam govore o gradu i njegovim umjetnicima.

(Visited 107 times, 1 visits today)

Komentari