Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Začarana Močvara predstavlja novi projekt Denisa Kataneca

18.10.2016. Ziher.hrFoto: Začarana Močvara/www.facebook.com/events

Klinika Denisa Kataneca je novi projekt Denisa Kataneca (Felon, Denis Katanec Okanagan LTD). Iza sebe ima album “Jasno, nečujno, a suviše glasno” (Felon), tri eksperimentalna albuma napisana i snimljena u 24 sata “Sveska bijednih I”, “Sveska bijednih II” i “Sveska bijednih III”, “Sve moje Laurie” s bendom DKOkanaganLTD, te hvaljeni solo album “Pejotl” koji izdaje u lipnju prošle godine.

Odsvirao je preko 100 koncerata u cijeloj regiji, a jedni od zapaženijih bili su njegovi nastupi prije svjetski priznatog američkog singer-songwritera Damiana Jurada te Damira Avdića. 9. rujna izlazi spot i singl “Nikta Zorja” koji će najaviti istoimeni album, izdanje predviđeno za kraj mjeseca, a čiju će promociju imati upravo u Močvari. Kliniku čine: Vinko Vujec, Brane Norac (Nebo Roza), Tarik Haskič, te Zvonimir Varga.

“Već od prvih akorda osvaja moju romantici i Weltschmerzu odanu dušu. Autentična akustika,ostavljena u prvom planu daje posebnu notu jesenskom čaju sjete i u sebi nosi svijetlu snagu emocija. Ima nešto životno u sebi, nešto što će uvijek i odmah besramno izgrebati sve zatrpane osjećaje i svu naježenost na površinu.” (Marta Lučić, Ziher.hr)

Lucylyu

Mladi glazbeni entuzijast koji ulazi u svijet DJ-anja prije svega godinu dana iz ljubavi prema kulturi koju upoznaje zadnjih nekoliko godina. Kako sam kaže, sluša sve, od energičnih ritmova drum & bassa, house glazbe, hip hopa, funka. Iza sebe ima nekoliko nastupa po zagrebačkim klubovima (Sirup, Funk, Medika, Masters, KSET, Super Super, Klub.). Kroz Bipiem kolektiv radi ono što voli, a to je prezentiranje drum & bass kulture zagrebačkoj publici. Sa kolegom (Ante Mucic M) također stvara i Rolanje, večer upotpunjenu likvidnim tonovima d&b priče. Nije mu strana ni 4×4 forma glazbe te je tako nastupao i na Inmusic festivalu, u Funk clubu, Swanky Monkey Gardenu…

Mradar

Dečko iz Zagreba, idejni osnivač Kotlovnicu te suorganizator iste DJ-ingom se počeo baviti 2015. godine u KSET-u kao član Disco sekcije. Njegov stil se još gradi, međutim je već lagano prepoznatljiv na sceni miksajući stari house zvuk s novijim, mračnim technom. Vrtio je uglavnom po Funk Clubu, BSH events-ima, Klub.-u, ali je rezident Kotlovnice te su mu ipak najdražnija mračna i intimna mjesta gdje njegova selekcija dolazi do najvećeg izražaja.

Ovom prilikom, ovaj mladi dvojac će izaći iz svoje komfort zone te prikazati do sad svoju neviđenu stranu. Zamišljen kao žanrovski nedefiniran set, upotpunit će večer bizarnim, tripoidnim tonovima i mračnom psihodelijom ne bi li nas uveli u Niktu Zorju.

POČETAK 22:00 • UPAD 30 KN

Komentari