Istaknuto
20.02.2019.

Vrijeme čitanja: 1 minuta U rubrici Nova glazba ponovno smo izdvojili najzanimljivije aktualne singlove ovog tjedna, a vi odaberite svog favorita.

06.02.2019.

Vrijeme čitanja: 8 minute Napokon smo prestali krivo pisati datume na dokumentima, šarati te osmice i s prvim točno zapisanim u 2019., jednom za svagda smo se pozdravili s prethodnom - 2018. Bila je, podsjetit ćemo vas, u najmanju ruku histerična, shizofrena i - vrlo plodonosna.

Film

Zero Dark Thirty dobio još 4 nagrade!

08.01.2013. Inja DračeVrijeme čitanja: 2 minute
Foto:Facebook.com/ZeroDarkThirty

Foto:Facebook.com/ZeroDarkThirty

Jučer je navečer film redateljice Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Point Break) osvojio četiri nove nagrade od Vancouver Film Critics Circle kao dijela internacionalnih nagrada. Kontroverzni je film o lovu na Osamu Bin Ladena osvojio nagradu za najbolji film, najboljeg redatelja (Kathryn Bigelow), najbolju glavnu glumicu (Jessica Chastain) i najbolji scenarij (Mark Boal).

Ostale su glumačke nagrade pokupili glumci iz The Mastera, Joaquin Phoenix za najboljeg glavnog glumca, Philip Seymour Hoffman za najboljeg sporednog glumca i Amy Adams za najbolju sporednu glumicu.

Foto:Facebook.com/pages/The-Master/373085012759651

Foto:Facebook.com/pages/The-Master/373085012759651

U kategoriji je najbolji film na stranome jeziku nagradu osvojio Holy Motors, film Leosa Caraxa u njemačko- francuskoj koprodukciji, a najbolji je dokumentarni film po kanadskim stručnjacima Searching For Sugar Man.

Osim što je Zero Dark Thirty nominiran za četiri Zlatna globusa, Bigelowin je film već osvojio 21 nagradu i pokupio 24 nominacije među kojima su AFI Awards, BostonSociety of Film Critics Awards, Screen Actors Guild Awards, New York Film Critics Circle Awards i Los Angeles Film Critics Association Awards. Odlična uvertira za Oscare koja je vjerojatno utjerala strah u kosti drugim filmovima koji bi se rado pridružili lovu na Oscare.

(Visited 55 times, 1 visits today)

Komentari