Istaknuto
14.06.2018.

Folklorni ansambl Ivan Goran Kovačić već 70 godina djeluje u okviru istoimenog studentskog kulturno umjetničkog društva kao jedan od najboljih i najslavnijih hrvatskih folklornih ansambala. Okruglu obljetnicu proslavili su odličnim koncertom u Hrvatskom narodnom kazalištu u Zagrebu.

10.06.2018.

Uoči Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji, a nekoliko dana nakon presude Zdravku Mamiću, pjesma "Nogomet" Pips, Chips & Videoclipsa ponovno postaje iznimno aktualan društveni komentar. Kako je Ripper 1998. u žar zbivanja smjestio u suštini antinogometnu pjesmu, to se ne susreće često.

Film

Zgrabite svoju ulaznicu za Motovun Film Festival

19.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

U pretprodaji su ulaznice za 16. po redu Motovun Film Festival. Poznati se festival ove godine održava od 27. do 31. srpnja, a s obzirom na ne tako sjajno stanje naših džepova, organizatori su odlučili i tome doskočiti. Tako među različitim kompletima ulaznica koje su u prodaji, možete naći i komplet “Sve po deset kuna” koji je dostupan u pretprodaji do 15. srpnja.

Kupnjom kompleta “Sve po deset kuna” dobili ste deset ulaznica za deset projekcija po deset kuna. Ako želite prisustvovati ovoj filmskoj poslastici, zavirite u sustav ulaznice.hr gdje možete kupiti svoju ulaznicu.

Volontiraj na Motovunu

Osim što su svojim posjetiteljima organizatori Motovun Film Festivala ove godine uvelike izašli u susret cijenom ulaznica, također su produžili rok volonterskih prijava. Ukoliko se želite prijaviti i biti jedan od volontera za vrijeme trajanja festivala to možete učiniti do 25.6. putem ove prijavnice.

(Visited 136 times, 1 visits today)

Komentari