Istaknuto
21.09.2018.

Uoči početka nove kazališne sezone u Satiričkom kazalištu Kerempuh, razgovarali smo s redateljem Bobom Jelčićem o jednoj od najboljih prošlosezonskih predstava, njegovom autorskom projektu "Govori glasnije!".

16.09.2018.

Novi ravnatelj zagrebačke Opere prvi je stranac na tom mjestu od samostalnosti Hrvatske. Otkrio nam je na što će staviti naglasak u svom četverogodišnjem mandatu, ali i za koji nogometni klub navija te što mu je skriveni talent.

Film

Zgrabite svoju ulaznicu za Motovun Film Festival

19.06.2013. Nela Baričević
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

U pretprodaji su ulaznice za 16. po redu Motovun Film Festival. Poznati se festival ove godine održava od 27. do 31. srpnja, a s obzirom na ne tako sjajno stanje naših džepova, organizatori su odlučili i tome doskočiti. Tako među različitim kompletima ulaznica koje su u prodaji, možete naći i komplet “Sve po deset kuna” koji je dostupan u pretprodaji do 15. srpnja.

Kupnjom kompleta “Sve po deset kuna” dobili ste deset ulaznica za deset projekcija po deset kuna. Ako želite prisustvovati ovoj filmskoj poslastici, zavirite u sustav ulaznice.hr gdje možete kupiti svoju ulaznicu.

Volontiraj na Motovunu

Osim što su svojim posjetiteljima organizatori Motovun Film Festivala ove godine uvelike izašli u susret cijenom ulaznica, također su produžili rok volonterskih prijava. Ukoliko se želite prijaviti i biti jedan od volontera za vrijeme trajanja festivala to možete učiniti do 25.6. putem ove prijavnice.

(Visited 146 times, 1 visits today)

Komentari