Istaknuto
07.01.2019.

Vrijeme čitanja: 4 minute Zašto je važno biti član jedne ili više sekcija KSET-a detaljnije možete pročitati u knjizi, a mi smo za vas pripremili 9 zanimljivosti koje se kriju na stranicama punim bisera i zanimljivosti te brojnim fotografijama koje nas tjeraju da poželimo da smo živjeli u vrijeme naših roditelja, ali i da sami stvaramo svoje uspomene u KSET-u.

03.01.2019.

Vrijeme čitanja: 7 minute Za početak 2019. godine prisjetit ćemo se domaćih albuma koji su po mišljenju glazbene redakcije obilježili godinu iza nas.

Film

Zgrabite svoju ulaznicu za Motovun Film Festival

19.06.2013. Nela BaričevićVrijeme čitanja: 1 minuta
Foto: facebook.com

Foto: facebook.com

U pretprodaji su ulaznice za 16. po redu Motovun Film Festival. Poznati se festival ove godine održava od 27. do 31. srpnja, a s obzirom na ne tako sjajno stanje naših džepova, organizatori su odlučili i tome doskočiti. Tako među različitim kompletima ulaznica koje su u prodaji, možete naći i komplet “Sve po deset kuna” koji je dostupan u pretprodaji do 15. srpnja.

Kupnjom kompleta “Sve po deset kuna” dobili ste deset ulaznica za deset projekcija po deset kuna. Ako želite prisustvovati ovoj filmskoj poslastici, zavirite u sustav ulaznice.hr gdje možete kupiti svoju ulaznicu.

Volontiraj na Motovunu

Osim što su svojim posjetiteljima organizatori Motovun Film Festivala ove godine uvelike izašli u susret cijenom ulaznica, također su produžili rok volonterskih prijava. Ukoliko se želite prijaviti i biti jedan od volontera za vrijeme trajanja festivala to možete učiniti do 25.6. putem ove prijavnice.

(Visited 153 times, 1 visits today)

Komentari