Istaknuto
15.11.2017.

Gorillaz su u sklopu europske turneje na kojoj promoviraju album "Humanz" stigli i do Budimpešte gdje su nas podsjetili zašto toliko volimo njihov zarazni spoj funka, hip hopa, gospela i popa. S novim albumom svoj su glazbeni izričaj proširili i na dance glazbu i house ritmove te parter sportske arene pretvorili u plesni podij.

14.11.2017.

Miki ima novi album koji će promovirati u Tvornici kulture! Na novom albumu repa o nogometu, jazzu i palačinkama, a sličan asortiman pizdarija pronaći ćete i ovom razgovoru. O glumcima, plejmejkerima i stolarima pričali smo šetajući kroz Namu, jer se u njoj, kao i u Mikijevim pjesmama, može naći milijun svega.

Glazba

Ziher playlista XIII: Ziherovo redakcijsko proljeće!

21.03.2014. Ziher.hr
Foto: Marta Lučić

Foto: Marta Lučić

Budi se sve, slatki nemir osim Luke Nižetića muči svakoga. Sunce mami van, izvlače se gitare, priroda miriše. Stiglo nam je proljeće, najljepše vrijeme za sve – ljubav, druženje, kreativnost… Samo nam učenje i radni izazovi postaju teži, ali vikend je!  Zato smo za vas zajedničkim snagama spojili naše najdraže top-proljetne dizalice! Uživajte u suncu uz našu proljetnu playlistu!

Komentari