novo u kinu
29. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 2 minute Povratak Poa, pande koja ne oprašta kung-fu te nova suradnja Godzille i Konga, vječitih rivala koji su u stvarnom životu dobri kolege, obilježit će ovaj filmski mjesec.

22. veljače 2024.

Vrijeme čitanja: 14 minute Stiže nam Dora, a naši Eva Juraški, Helena Kezerić i Patrik Horvat raspisali su dojmove oko natjecateljskih pjesama uoči prvog polufinala.

Nagrade

Ziherov adventski kalendar 2015: 25/25

Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Najdraži moji,

došlo je vrijeme da se oprostimo. Nakon 25 dana i gotovo duplo toliko poklona, nakon brojnih sretnih prstića koji su klikali i ozarenih lica koja su dobivala poklone, moram krenuti. Bilo mi je lijepo družiti se s vama i hvala Ziheru što mi je ustupio portal na kojemu mogu podijeliti sve poklone koje su mi ustupili višegodišnji Ziherovi partneri.

No prije nego što odem, imam posljednji poklon za podijeliti. Koliko vas još ne zna kamo ćete za Novu? Jeste li jedni od onih koji to odluče u zadnji čas očekujući da će baš ta spontana odluka biti presudna za najbolji doček do sad, ali uvijek sve nekako završi isto kao i svake godine? Vrijeme je da danas, na Božić, osigurate svoje mjesto na Novoj 101 godini u Tvornici Kulture!

Imam 20 karata koje ću pokloniti ovako – 10 ljudi koji u komentare ispod današnje objave na Ziherovom Facebooku napišu najoriginalniju božićnu i novogodišnju čestitku ekipi sa Zihera povest će u novogodišnjoj noći jednu osobu sa sobom u Tvornicu. Ovoga puta neće izvlačiti random, već ću to raditi ja osobno (i to oko 23 sata), tako da se zaista potrudite! 🙂

Sretan Božić ho ho ho!

Budite dobri i čitajte Ziher! Do sljedeće godine i ponovnog druženja,

vaš Djed Mraziher

25 kalendar

Be social

Komentari