Istaknuto
02.12.2020.

Vrijeme čitanja: 4 minute Naruči dobro pivo i podupri naše craft pivovare, sad to možeš i s kauča.Možda ne možemo skočiti na pivo, ali možemo skočiti na pivske webshopove!

02.12.2020.

Vrijeme čitanja: 2 minute Nova glazba ove srijede ima novih osam domaćih i regionalnih noviteta za koje možete glasati i nekoliko neizbježnih stranih prijedloga za slušanje.

Glazba

Spotify playlista: 70’s Italian Roadtrip

13.09.2020. Glazbena redakcija
Vrijeme čitanja: < 1 minuta

Nastavljamo sa Spotify playlistama – drugu playlistu sastavljao je Josip Kalem, a prije nego što ju otkrijete, moramo vas uputiti u atmosferu koja vas očekuje.

Zamislite da ste sasvim slučajno aktivirali vremeplov koji vas je odveo u pustolovinu. Godina je 1979., kraj ljeta. Vozite se krivudavim cestama iz Dalmacije po Gorskom kotaru i Lici u Fiatu 124 slušajući neku talijansku radio postaju koju ste slučajno našli.

S 30 pjesama koje se nalaze na Spotify playlisti, vjerujemo da se nećete razočarati ni u jednu. Josip je sastavio šaroliku listu od glazbe iz filmovima, preko najpoznatijih skladatelja tog doba poput Franca Micalizzija, Bruna Nicolaija, Luciana Michelinija, do tadašnjih aktualnih bendova i izvođača kao što su Jacula, Perigeo, Goblin i brojni drugi.

(Visited 174 times, 3 visits today)

Komentari