Glazba

Bad Daughter dolazi u Vintage Industrial i najavljuje nove pjesme

Foto: Press
Vrijeme čitanja: 2 minute

Bad Daughter (Dunja Ercegović) sljedeći četvrtak 14. ožujka 2024., nastupa s bendom u zagrebačkom Vintage Industrialu. Na naše veliko veselje, uz sada već dobro znane pjesme s prvijenca Let Me Panic (2021.), Dunja i bend predstavit će i nešto novog materijala s drugog albuma koji trenutno pripremaju.

Uoči koncerta u VIB-u Bad Daughter poručuje:

“Za Vintage se posebno veselimo jer mislimo da nas se zagrebačka publika nije dovoljno naslušala i nagledala. Igrom slučaja, koncert je 14. ožujka na isti datum kad je moja malenkost prvi put se ikad predstavila zagrebačkoj publici kao izvođač u sklopu Začarane Močvare. Pokušat ćemo da koncert bude zaokruženi doživljaj što se tiče sounda i svjetla kao što smo to priredili i u Pogonu Kulture, ali da se i ne ponavljamo.”

Novi album u izradi nosit naslova je „Pretty, not petty”, tema mu je osveta, a ideja da nosi jednako zločest potpis kao i prethodni, čak i više od njega. Izdanje se očekuje do kraja godina, a prethodit će mu singlovi i koncerti.

Očekivanja od albuma su velika jer je album prvijenac „Let Me Panic” ostavio zaista velik utisak na domaće slušateljstvo i kritiku, ali i na regiju, zasluživši priznanje regionalne udruge nezavisnih diskografa RUNDA za najbolji regionalni album.

Na Rock&Off nagradama Bad Daughter je osvojila nagradu za album godine i nagradu za Pop&Off izvođača godine, kao i nagradu Porin za najbolju žensku vokalnu izvedbu. S aktualnim singlom Bite Your Tongue osvojila je i Rock&Off nagradu za najbolju pjesmu godine, kao i pop izvođačicu godine.

U VIB-u prije Bad Daughter nastupit će zagrebačka glazbena producentica scenskog imena tonota (Ivona Eterović), koja svojom kreativnošću i osjećajem za elektroničku glazbu nikad ne razočara.

Ulaznice su dostupne u Dirty Old Shopu, Grif Baru i Vintage Industrialu po cijeni od 10 eura u pretprodaji i 14 eura na dan koncerta. See you there.

Be social

Komentari